15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ups… και η Microsoft δέχεται επίθεση από hackers (όπως η Apple και το Facebook)

    Οι επιθέσεις από hackers σε μεγάλες εταιρείες το τελευταίο διάστημα τείνουν να γίνουν “επιδημία”. Έτσι, η Microsoft αποκάλυψε ότι και αυτή έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα μία “παρόμοια εισβολή” με αυτή που γνωρίζουμε ότι είχε συμβεί στο Facebook αλλά και την Apple.

    Συγκεκριμένα, ο Matt Thomlinson της Microsoft σε post του στο Security Response Center blog αναφέρει ότι “ένας μικρός αριθμός υπολογιστών” βρέθηκαν να έχουν μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στο Mac business unit της εταιρείας. “Δεν έχουμε πληροφορίες ότι έχουν επηρεαστεί δεδομένα πελατών μας και η έρευνά μας συνεχίζεται” σημείωσε χαρακτηριστικά o Thomlinson σχετικά με την επίθεση, την οποία. ωστόσο, δε χαρακτήρισε “έκπληξη”.

    Απ’ ότι φαίνεται, και οι συγκεκριμένες επιθέσεις στη Microsoft σχετίζονται με την ευπάθεια στην Java που έχει “χτυπήσει” τελευταία αρκετές εταιρείες-κολοσσούς στο χώρο της τεχνολογίας, όπως το Twitter, το Facebook, αλλά και η Apple. Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, για ακόμη μία φορά το πώς κανείς δεν είναι άτρωτος…

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles