21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Και ο Opera «ψηφίζει» ChatGPT… Το διάσημο chatbot θα ενσωματωθεί στον γνωστό browser!

    Το ChatGPT αποτελεί το πιο hot trend στον κόσμο της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή, καθώς τα πάντα δείχνουν να περιστρέφονται γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις δυνατότητες της. Πολλές είναι οι μεγάλες εταιρείες που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια συνεργασία με την OpenAI, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω εργαλείο για να βελτιώσουν την μορφή της αναζήτησης που προσφέρουν τα προγράμματά τους και σε αύτη την κατηγορία εντάσσονται και οι δημιουργοί του Opera.

    Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του Opera αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του ChatGPT έτσι ώστε να προσφέρει μια λεπτομερή περίληψη του site αλλά και των online-άρθρων που θα επισκέπτεται ο χρήστης. Το εν λόγω «βολικό» feature θα ονομάζεται Shorten και θα είναι το πρώτο από μια σειρά λειτουργιών που θα προσφέρει το ChatGPT, με τους δημιουργούς να ετοιμάζουν και άλλα εργαλεία που θα σχετίζονται με τη δυναμική της A.I. based πλατφόρμας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Opera browser δεν είναι ο μόνος που σπεύδει να εκμεταλλευθεί την TN του γνωστού chatbot, καθώς και η Microsoft έχει ήδη ενσωματώσει την τεχνολογία του ChatGPT στον Bing browser.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles