23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κανένα περιστατικό ανάφλεξης δεν έχει καταγραφεί από τη διάθεση του Samsung Galaxy S8

    Μπορεί το Galaxy Note 7 να αποτέλεσε μία “δύσκολη” σελίδα στην ιστορία της Samsung, καθώς η κορεατική εταιρεία αναγκάστηκε να αποσύρει δυο φορές τη ναυαρχίδα της από την αγορά και τελικώς να ακυρώσει την κυκλοφορία της σε παγκόσμιο επίπεδο. Φαίνεται όμως ότι ελήφθησαν “μέτρα” ώστε να μην επαναληφθεί κάποιο πρόβλημα στο νέο Galaxy S8, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι καμιά συσκευή Samsung Galaxy S8 δεν έχει παρουσιάσει κάποιο ανάλογο πρόβλημα από την κυκλοφορία τους στην αγορά.

    samsung-galaxy-s8-plus-2

    Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Herald τονίζει ότι δεν έχει αναφερθεί ούτε ένα περιστατικό στις 50 ημέρες που βρίσκεται στην αγορά το Galaxy S8. Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές στο εσωτερικό της βιομηχανίας. Σε κάθε περίπτωση, αν συνέβαινε ένα τέτοιο περιστατικό, αυτό αμέσως θα γινόταν είδηση στο Διαδίκτυο, με δεδομένη την προϊστορία του Galaxy Note 7.

    Όπως μάθαμε πριν από λίγες ώρες, το ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7, η ονομασία του οποίου θα είναι Galaxy Note FE, θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου και θα διαθέτει ενσωματωμένο πλήκτρο Bixby.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles