15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κάντε τη νέα χρονιά των αγαπημένων σου καλύτερη με Samsung Galaxy δώρο!

    Η χρονιά που ολοκληρώνεται είναι, σίγουρα, μία από τις πιο ιδιαίτερες της ζωής μας. Το 2020 θα μείνει στη μνήμη μας ως το έτος εκείνο στο οποίο κληθήκαμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δε φανταζόμασταν, αλλά και να προσαρμόσουμε τη ζωή μας σε συνθήκες πρωτόγνωρες. Το σπίτι είναι πλέον το “επίκεντρο” του κόσμου μας και το social distancing μία πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχθούμε – για το επόμενο τουλάχιστον διάστημα.

    Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, τα καλά νέα είναι ότι η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει το μέσο εκείνο που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να ζούμε σε μία “κανονικότητα”, χωρίς μεγάλους συμβιβασμούς. Με τη βοήθεια των αγαπημένων μας gadgets, η απόσταση που μας αναγκάζει να κρατάμε η πανδημία εκμηδενίζεται και οι περισσότερες δραστηριότητές μας, όπως η επικοινωνία με τους αγαπημένους μας, η άσκηση, η εργασία ή η ψυχαγωγία, συνεχίζονται σχεδόνφυσιολογικά”. Με τις εορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, η τεχνολογία μάς βοηθά να βρούμε τους τρόπους να σκεφτόμαστε θετικά και, για το λόγο αυτό, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο ιδανικό δώρο γι’ αυτή την περίοδο από ένα tech product.

    Η Samsung, αναγνωρίζοντας πως – ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα – έχουμε ανάγκη από κάτι που θα αποτελέσει το αντίδοτο στο στρες και την απογοήτευση της προηγούμενης περιόδου, προσφέρει μία γκάμα συσκευών κατάλληλη για τον καθένα. Σε μία περίοδο που όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε και να δώσουμε χαρά και ευτυχία, ένα tech gift στον εαυτό μας ή στα αγαπημένα μας πρόσωπα θα ανανεώσει τη διάθεσή μας και θα μας κάνει να πορευτούμε στο 2021 με αισιοδοξία, θετική διάθεση και την ελπίδα που τόσο χρειαζόμαστε.

    Η πλούσια προϊοντική γκάμα της Samsung, με την εγγύηση του ονόματος του κορυφαίου κατασκευαστή της αγοράς, προσφέρει προτάσεις κατάλληλες για κάθε ανάγκη, είτε έχει προκύψει εν μέσω πανδημίας είτε είναι διαχρονική. Όποια και αν είναι η προτεραιότητά σας και όσο και αν οι καταστάσεις που ζούμε τη δυσκολεύουν, μία νέα τεχνολογική αγορά θα σας φέρει πιο κοντά στην καθημερινότητα που ονειρεύεστε.

    – Μία καινοτόμα πρόταση όπως το Samsung Galaxy Z Fold2 θα αποτελέσει το απόλυτο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, αν αναζητάτε την “αιχμή” της τεχνολογίας κάθε εποχή και είστε μπροστά από την εποχή σας. Τα foldables είναι το μέλλον και η Samsung έχει ήδη φροντίσει να σας το προσφέρει, χάρη σε ένα μοντέλο, που, αναδιπλώνοντάς το, διαθέτει χορταστική κεντρική εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών Dynamic AMOLED, έχει όμως και εξωτερική οθόνη Infinity-O 6,2 ιντσών που σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις βασικές δυνατότητες της συσκευής χωρίς αναδίπλωση. Χάρη στην τριπλή κάμερα με αισθητήρες 12MP (ultra-wide, wide & telephoto) και περισσότερα ισχυρά specs, όπως Cover Camera 10MP, dual speakers και μπαταρία 4.500mAh με υπερταχεία φόρτιση, είναι μία συσκευή για όσους αναζητούν απλά την κορυφή.

    – Ένα ακόμη foldable, το Samsung Galaxy Z Flip, θα γίνει η επιλογή όσων ψάχνουν μία τολμηρή πρόταση στο χώρο των smartphones με ανατρεπτική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. Διαθέτοντας Dynamic AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών, που αναδιπλώνεται ώστε να μετατραπεί σε μία συσκευή που χωράει στην παλάμη του χεριού σας, είναι ό,τι πιο …διαφορετικό υπάρχει στο χώρο της κινητής, πάντα με την εγγύηση του ονόματος της Samsung.

    – Ένα κορυφαίο smartphone σαν το Samsung Galaxy Note 20 μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό δώρο για κάθε εργαζόμενο που πρέπει, ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, να συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με τους συνεργάτες του, αλλά και να διεκπεραιώνει κάθε απαιτητική δραστηριότητα του γραφείου – πλέον από το σπίτι. Μία επιλογή με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 990 και χορταστική οθόνη Super AMOLED 6,7 ιντσών FHD που θα φέρει το team κοντά από απόσταση, αλλά και θα αποτελέσει το μέσο εκείνο στο οποίο θα έχετε εγκατεστημένες όλες τις εφαρμογές που χρειάζεστε για την οργάνωση της εργασίας σας. Με επαγγελματική κάμερα (τηλεφακό 64MP, υπερευρυγώνιο 12MP, ευρυγώνιο 12MP), μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4.300mAh, αλλά και το S-Pen που σας λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, το Samsung Galaxy Note 20, μία από τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς, θα αποτελέσει το απόλυτο δώρο των φετινών εορτών για όσους δε συμβιβάζονται με τίποτα διαφορετικό από το καλύτερο.

    – Μία ακόμη δυνατή πρόταση σαν το Samsung Galaxy S20 FE μπορεί να αποτελέσει μία κομψή και ισχυρή επιλογή για κάθε σας δραστηριότητα, ενώ, παράλληλα, κινείται εντός του budget σας. Με γοητευτική εμφάνιση, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6 χρώματα για να καλύψετε κάθε προσωπική σας προτίμηση και μία Super AMOLED 6,5 ιντσών που προσφέρει πλούσιες εμπειρίες θέασης, είναι το smartphone που θα αποτελέσει το απόλυτο μέσο, ακόμη και παραμένοντας σπίτι, για να έρχεστε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να οργανώσετε μαζί τους τα καλύτερα εορταστικά διαδικτυακά πάρτι. Με Samsung Galaxy S20 FE (12MP wide, 12MP ultra wide, 8MP telephoto) και ψυχαγωγικά features όπως το Game Mode για παιχνίδι χωρίς όρια, το Samsung Galaxy S20 FE θα φροντίσει να γεμίσει κάθε σας στιγμή, ακόμη και την περίοδο του “Μένουμε σπίτι”.

    – Περνώντας στην κατηγορία των χρήσιμων αξεσουάρ, τα Samsung Galaxy Buds live θα μπορούσαν να αποτελέσουν το καλύτερο δώρο για όσους έχουν νοσταλγήσει την ψυχαγωγία εκτός σπιτιού, αλλά και δραστηριότητες που μας έχουν λείψει όπως μία live συναυλία. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασύρματα earbuds με την ηχητική τεχνογνωσία της AKG και μεγάλο ηχείο 12 χιλιοστών που θα σας κάνουν να ακούτε δυνατά, ακόμη και “εντός των τειχών” την αγαπημένη σας μουσική. Διαθέτουν ακόμη τρία μικρόφωνα και Μονάδα Αναγνώρισης Φωνής, καθώς και Active Noise Cancellation ανοιχτού τύπου, για να επικοινωνείτε απροβλημάτιστα με τους αγαπημένους σας όπου και αν βρίσκονται.

    – Παράλληλα, ένα active gadget όπως το smartwatch Samsung Galaxy Watch3 αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε φαν της “Μετακίνησης 6” αλλά και της άσκησης κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, είτε σε εξωτερικούς χώρους είτε εντός του σπιτιού. Με δυνατότητα για 120 διαφορετικές προπονήσεις, λειτουργία ανάλυσης τρεξίματος ή το Fall detection” (Αναγνώριση Πτώσης) θα αποτελέσει το fitness σύντροφό σας αυτές τις γιορτές.

    – Τέλος, ένα νέο tablet όπως το Samsung Galaxy Tab S7 με τη χορταστική Super AMOLED οθόνη 12,4 ιντσών και την υποστήριξη S Pen θα αποτελέσει ιδανικό δώρο για κάθε μαθητή ή σπουδαστή που πρέπει να συνεχίσει την εκπαίδευσή του εντός σπιτιού, αλλά, παράλληλα, να έχει στα χέρια του μία πρόταση που θα καλύψει κάθε άλλη του ανάγκη στον τομέα της επικοινωνίας ή της ψυχαγωγίας.

    Δεδομένης της κατάστασης, μπορείτε να αποκτήσετε τις προτάσεις της Samsung γι’ αυτές τις εορτές μέσα από το e-shop κάποιου συνεργάτη της Samsung και να κάνετε στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα το δώρο εκείνο που χρειάζεστε αυτή την περίοδο για να προχωρήσετε με αισιοδοξία και όνειρα στο 2021.

    Sponsored by Samsung

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles