19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η ινδική Karbonn θέλει να φτιάξει συσκευές με Windows Phone και Android μαζί!

    Η κατασκευάστρια από την Ινδία, Karbonn Mobiles, σύμφωνα με αναφορά του site Times of India, σκοπεύει να κυκλοφορήσει… dual-OS συσκευές που θα μπορούν να τρέχουν τόσο Windows Phone όσο και Android!

    karbonn-mobiles-logo

    Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας, Sudhir Hasija, η Karbonn Mobiles πραγματοποίησε πρόσφατα μία σχετική συμφωνία με τη Microsoft. Ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά “Η Microsoft έχει χαλαρώσει τους κανονισμούς και έχει ανοίξει την πλατφόρμα της σε άλλους παίκτες. Υπογράψαμε τη συμφωνία δύο μέρες πριν και θα λανσάρουμε μία σειρά από Windows Phone μέσα στο επόμενο τρίμηνο” με το λειτουργικό της Microsoft να υπολογίζεται ότι τοποθετηθεί μαζί με το Android που ήδη χρησιμοποιεί η εταιρεία σε dual-OS συσκευές έως τον Ιούνιο.

    Τον προηγούμενο χρόνο, είχαμε διαβάσει αρκετές φήμες σχετικές με το ότι η Microsoft έμοιαζε ανοικτή στην ιδέα των dual-booting smartphones, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το μερίδιο αγοράς της και να είναι ανταγωνιστική σε Android και OS, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι στο MWC 2014 η Nokia παρουσίασε την “ιδιαίτερη” οικογένεια συσκευών Nokia X που υποστηρίζουν Android εφαρμογές, μαζί ωστόσο με υπηρεσίες της φινλαδικής εταιρείας αλλά και της Microsoft. Για να δούμε τι θα συμβεί στο “παιχνίδι” των λειτουργικών το επόμενο διάστημα…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles