13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Καταργείται το WhatsApp σε 43 κινητά

    Το WhatsApp είναι μια εφαρμογή, που από τις αρχές της κυκλοφορίας της κατάφερε να προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες. Παρά το γεγονός ότι η δωρεάν αποστολή μηνυμάτων υποστηρίζεται ευρέως και από άλλες εφαρμογές, όπως το Viber ή το Messenger, το WhatsApp εξακολουθεί να αποτελεί ένα δημοφιλή τρόπο αποστολής μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων σε φίλους και οικογένεια χωρίς χρεώσεις συνδρομής.

    Δες σε ποια κινητά καταργείται η εφαρμογή

    Όπως έγινε όμως γνωστό πρόσφατα, οι χρήστες που δε διαθέτουν εξελιγμένα κινητά δε θα μπορούν προσεχώς να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου κινητά με Android 4.0.4 ή παλαιότερη έκδοση και iPhone με iOS 9 ή παλαιότερη εγκατάσταση, θα σταματήσουν, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, να υποστηρίζουν τη λειτουργία του WhatsApp.

    Πρόκειται για τα μοντέλα:

    • Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
    • LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
    • Sony Xperia
    • Huawei Ascend Mate and Ascend D2
    • Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus

    Η κατάργηση στα συγκεκριμένα κινητά οφείλεται, σύμφωνα με την πλατφόρμα, στην προσπάθεια που κάνει η εταιρεία να λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχει προσθέσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος “εποχής” για τα LinkedIn Stories

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles