12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Kατασκευή Lego με 150 εκατ. κομμάτια στο βιβλίο Guiness! Πηγή έμπνευσης το Lord of the Rings

    Το βιβλίο Guiness, που περιλαμβάνει πάσης φύσεως παγκόσμια ρεκόρ, φιλοξενεί ακόμα ένα επίτευγμα. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατασκευή Lego εμπνευσμένη από το Lord of the Rings που φτιάχτηκε ποτέ!

    Η επική κατασκευή, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια στο σχετικό video, ολοκληρώθηκε από μια ομάδα 50 σχεδιαστών. Χρησιμοποίησαν 150 εκατ. κομμάτια για να ολοκληρώσουν το set. Το χρονικό διάστημα που απαίτησε το όλο εγχείρημα ήταν… 3 χρόνια! Το διόραμα εμπνεύστηκε από διάφορες μάχες της δημοφιλούς τριλογίας και πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Αξίζει μόνο να αναλογιστούμε το χρόνο, την προσπάθεια και το σχεδιασμό που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η κατασκευή Lego! Περιλαμβάνει εικονικές τοποθεσίες από τη Middle-earth του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όπως η Black Gate και μερικές άλλες.

    Πηγή έμπνευσης η τριλογία του Tolkin

    Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία, το Lord of the Rings αποτελεί ακόμα πηγή έμπνευσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Amazon αυτή τη στιγμή γυρίζει μια τηλεοπτική σειρά πολλών εκατομμυρίων εμπνευσμένη από το συγκεκριμένο franchise. Παράλληλα, κυκλοφορούν αρκετά νέο παιχνίδια Lord of the Rings, συμπεριλαμβανομένων ενός ΜΜΟ και ενός τίτλου που επικεντρώνεται στο Gollum.

    Δείτε στη συνέχεια το video

    Διαβάστε επίσης: ‘The Green Knight’: Γιατί η νέα επική περιπέτεια είναι για λίγους (και καλούς;) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles