11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κάθε ώρα είναι καλή για ένα FREE game, για αυτό κατεβάστε ASAP το Torchlight 2!

    Το Epic Games Store εννοείται ότι μας… «κακομαθαίνει», καθώς κάθε εβδομάδα προσφέρει και ένα free PC game που απλώς δεν γίνεται να αντισταθείτε και να μην το κατεβάσετε! Για αυτή την εβδομάδα λοιπόν, οι φίλοι των action RPG αναμένεται να έχουν την μοναδική ευκαιρία να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν το Torchlight 2 της Runic Games!

    To Torchlight 2 ξεχωρίζει για το γεγονός ότι βασίζεται στην ύπαρξη random-generated επιπέδων, πράγμα που σημαίνει ότι καμιά εμπειρία παιχνιδιού δεν είναι ποτέ η ίδια! Και δεν είναι μόνο αυτά, βέβαια καθώς στο sequel του πετυχημένου Torchlight πρόκειται να συναντήσετε πολλαπλά town hubs, εναλλαγή ημέρα και νύχτας, καιρικά φαινόμενα και μια campaign, η οποία πρόκειται να σας γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας και με το παραπάνω. Ξεκινώντας το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε μια από τις 4 διαθέσιμες classes και στη συνέχεια να βουτήξετε σε έναν κόσμο φαντασίας, καταδιώκοντας τον Alchemist, στον οποίο οφείλεται η καταστροφή της πόλης του Torchlight. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, μπείτε στο Epic Games και κατεβάστε χωρίς δεύτερη σκέψη!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles