21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Keanu Reeves: Ευχαρίστησε τους κασκαντέρ της ταινίας John Wick 4 με πανάκριβα Rolex

    Ο Keanu Reeves δεν είναι απλώς πρωταγωνιστής σε τεράστιες παραγωγές, όπως οι ταινίες “The Matrix” και “John Wick”. Αποτελεί έναν αγαπημένο σταρ του Hollywood που γνωρίζει τη σημασία της συνεργασίας σε μεγαλύτερο βαθμό από τους περισσότερους celebrities. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το People magazine, ο ηθοποιός με αφορμή την ολοκλήρωση της ταινίας “John Wick 4”, ευχαρίστησε τους κασκαντέρ για τη σκληρή τους δουλειά, χαρίζοντας τους ακριβά ρολόγια Rolex.

    Η ομάδα των κασκαντέρ του Reeves στην ταινία αποτελείται από τους Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo και Li Qiang. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο εσωτερικό κάθε ρολογιού υπήρχε ένα προσωπικό μήνυμα για τον καθένα. Ο ένας κασκαντέρ, ο Jeremy Marinas, μοιράστηκε το γεγονός στο Instagram, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δώρα που πήρε ποτέ. Στο ρολόι αναγράφεται το εξής:

     ‘The John Wick Five’ μαζί με το μήνυμα ‘Jeremy Thank you Keanu JW4 2021.’”

    Διαβάστε επίσης: Στις συζητήσεις ο Ράιαν Γκόσλινγκ για το ρόλο του Κεν στην ταινία Barbie (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles