20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Keecoo K1: το καθαρά «γυναικείο» smartphone!

    Γιατί να κουράζεστε ψάχνοντας το τέλειο smartphone για το έτερον σας ήμισυ, αγαπητοί άντρες της παρέας μας, όταν υπάρχει η… Keecoo Mobile και το Keecoo K1; Ρίξτε μια ματιά στο δημιούργημα της νεοσύστατης εταιρίας που αποτελεί το πρώτο της κινητό ever και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες!

    image

    Η συσκευή της κινεζικής εταιρίας διακρίνεται για τον μοναδικό εξαγωνικό σχεδιασμό της, τον οποίο η εταιρεία αναφέρει ως «διπλό V». Τα χαρακτηριστικά του smartphone απευθύνονται σε γυναίκες. Μεταξύ αυτών υπάρχει μια selfie μπροστινή κάμερα της Sony των 8 MP, αλλά και custom software γι’ αυτήν, το οποίο «αυτόματα θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο λείο και απαλό», ενώ η 720p οθόνη των 5 ιντσών είναι ιδανική για τα «μικρότερα χέρια των γυναικών», όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

    image (1)

    Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια κάμερα 13MP στο πίσω μέρος, Gorilla Glass προστασία οθόνης, 2GB RAM μνήμης, 16GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης στα 128GB μέσω microSD slot) και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz. Βασίζεται στην έκδοση Android 5.1 Lollipop (χωρίς να γνωρίζουμε αν θα αναβαθμιστεί σε Marshmallow), με custom skin από την Keecoo. Τα χαρακτηριστικά του φυσικά δεν είναι αντάξια άλλων κορυφαίων προτάσεων της αγοράς, αλλά θεωρούνται ικανοποιητικά, ενώ αναμένουμε να δούμε και την τιμή της συσκευής.

    bvvcb

    Το K1 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, ροζ και πράσινο, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles