17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Keira Knightley μιμείται τον οργασμό της Meg Ryan από το When Harry Met Sally

    Όχι δεν γυρίζεται κάποιο remake της κλασικής ρομαντικής κωμωδίας. Απλώς το Vanity Fair δημιούργησε αυτό το video πάνω σε μία ιδέα που είχε ο Guy Harrington και σκηνοθέτησε ο Jason Bell. Το concept δεν είναι άλλο από το γεγονός πως οι Βρετανοί ηθοποιοί έχουν κάνει μία κανονική εισβολή στο Hollywood, ερμηνεύοντας τους μεγαλύτερους ρόλους της χρονιάς. Βλέπε Eddie Redmayne για το The Theory of EverythingBenedict Cumberbatch για το The Imitation Game και πάει λέγοντας.

    KEIRA-KNIGHTLEY-orgasm

    Έτσι το Vanity Fair ετοίμασε για την ακρίβεια τρία κλιπάκια, τα 
    Preparing For War, Coming To America και Victory Is Assured, όπου η αφρόκρεμα της Βρετανίας δεν κάθεται απλά και ποζάρει στο φακό, αλλά ερμηνεύει κλασικούς ρόλους από αμερικανικές ταινίες!

    Οι Michael Caine, Benedict Cumberbatch, Clive Owen, James McAvoy, Jude Law, Jeremy Irons, Orlando Bloom, Sienna Miller, Felicity Jones, Sophie Turner και Kenneth Branagh, δίνουν λοιπόν την δική τους Βρετανική παράσταση, με τον James Corden που κάνει τον αφηγητή να λέει πως μέχρι και ο Christian Bale έπαιξε τον καλύτερο Batman που έγινε ποτέ, ενώ ακόμα και τον Abraham Lincoln τον υποδύθηκε ένας Άγγλος!
    Και κάπου εκεί ανάμεσα λοιπόν, η Keira Knightley υποδύεται την Meg Ryan στην περίφημη σκηνή που έχει “καψώσει”. H killer ατάκα στο τέλος είναι της θεάς Judy Dench.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles