19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κεραυνός εν αιθρία! Λουκέτο της Google στα εσωτερικά game development studios του Stadia!

    Η νέα χρονιά μάλλον δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για την gaming πλατφόρμα Google Stadia, καθώς η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να βάλει αιφνιδιαστικά λουκέτο στα εσωτερικά game development studios της, επαναπροσδιορίζοντας ουσιαστικά το ρόλο και τη φύση της γνωστής gaming streaming πλατφόρμας (όπου όταν έκανε την εμφάνιση της δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι θα άλλαζε το πρόσωπο του gaming).

    Η Google λοιπόν έκλεισε τα γραφεία του Stadia στο Μόντρεαλ και στο Λος Άντζελες, σε μια προσπάθεια να δώσει μια διαφορετική κατεύθυνση στη λειτουργία της ομώνυμης πλατφόρμας. Η συγκεκριμένη απόφαση θα επηρεάσει 150 υπαλλήλους, μεταξύ αυτών και την Jade Raymond, η οποία ως γνωστόν έχει συνδέσει το όνομα της με την θητεία της στην Ubisoft και με την ανάπτυξη του Assassin’s Creed franchise. Το νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί θα ασχολείται με third-party games, ενώ σύμφωνα με τον Phil Harrison, αντιπρόεδρο της Google και general manager της πλατφόρμας Stadia, αυτή η απόφαση έχει να κάνει με την προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για την περαιτέρω ανάπτυξη της φιλοσοφίας του Stadia.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles