19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Logitech παρουσιάζει το Keys-To-Go: Το πιο φορητό πληκτρολόγιο, ειδικά σχεδιασμένο για το iPad, κάνει την πληκτρολόγηση ευκολότερη οπουδήποτε και οποτεδήποτε

    Τα Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ και το νέο Logitech Ultrathin κάνουν γρήγορη, εύκολη και ευέλικτη την εμπειρία πληκτρολόγησης και στο νέο iPad Air 2

    [Δ.Τ]Η L­­­­ogitech παρουσίασε στις 29 Οκτωβρίου το νέο Logitech  Keys-To-Go, ένα κομψό αυτόνομο Bluetooth  πληκτρολόγιο για κάθε iPad, που μπορεί να χωρέσει παντού και να μεταφερθεί οπουδήποτε. Η εταιρία επίσης ανανέωσε την γκάμα της από προστατευτικές θήκες με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο για iPad, ανάμεσά τους τη Logitech  Type+ και τη Logitech  Ultrathin, ώστε να είναι συμβατές με το νέο iPad  Air 2.

    Keys-to-go_Black_FOB_72_dpi

    «Ο κόσμος χρησιμοποιεί το iPad του παντού, οπότε το Logitech Keys-To-Go σχεδιάστηκε ειδικά για να ανταποκριθεί με άνεση σε αυτό το ενεργητικό στυλ ζωής» εξήγησε η Michele Hermann, αντιπρόεδρος του τομέα φορητών συσκευών της Logitech. «Πέρα από την παρουσίαση του Logitech Keys-To-Go, αναβαθμίσαμε τη τρέχουσα γκάμα μας από βραβευμένα πληκτρολόγια για iPad ώστε να είναι συμβατά με το νέο iPad Air 2, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που συμπληρώνουν άριστα την φορητότητα ενός iPad. Έτσι, είτε είστε ένας γονιός που θα δανειστεί μια στιγμή το iPad των παιδιών του για να κρατήσει μια σημείωση, είτε ένα στέλεχος επιχείρησης που ταξιδεύει συνέχεια και πρέπει να απαντήσει σε ένα email, με τα προϊόντα μας μπορείτε να έχετε μια ποιοτική πληκτρολόγηση όποτε τη χρειάζεστε».

    Όλη η σχετική γκάμα της Logitech είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση με το iPad. Κάθε ένα από τα μοντέλα με Bluetooth πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα με άνετη διάταξη και απόσταση μεταξύ τους, ώστε η εμπειρία πληκτρολόγησης να είναι εξαιρετική. Ακόμη, κάθε πληκτρολόγιο έχει μια σειρά από εξειδικευμένα πλήκτρα με συντομεύσεις του λειτουργικού iOS, διευκολύνοντας την πλοήγηση στην ταμπλέτα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε την οθόνη αφής της.

    Ανάμεσα στα προϊόντα της ανανεωμένης γκάμας συναντάμε τα εξής χαρακτηριστικά μοντέλα:

    Το Logitech Keys-To-Go για iPad

    Το νέο Logitech Keys-To-Go είναι ένα αυτόνομο φορητό πληκτρολόγιο, τόσο λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό, που γίνεται ιδανικό για πληκτρολόγηση όπου κι αν βρισκόμαστε. Με ύψος μόλις 6,1 χιλιοστά και βάρος 180 γραμμάρια, είναι πανεύκολο στην μεταφορά, είτε το έχουμε στην τσάντα μας, ή ακόμη και σε μια τσέπη του παλτού μας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο και δεν μας βαραίνει.

    Για να μας προσφέρει μια άνετη αίσθηση πληκτρολόγησης, τα πλήκτρα του έχουν την απτή ανάδραση που έχουμε συνηθίσει από τον φορητό μας υπολογιστή. Τα πλήκτρα όμως είναι ενσωματωμένα σε μια προστατευτική επικάλυψη από υδροαπωθητικό FabricSkin, που προστατεύει από τη βρωμιά και τις πιτσιλιές. Έτσι σε αυτό το πληκτρολόγιο δεν θα βρούμε… ψίχουλα κολλημένα κάτω από τα πλήκτρα, ενώ μπορούμε να σκουπίσουμε άμεσα όποιο υγρό πέσει επάνω του. Όσο για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες ανά φόρτιση.

    Το Logitech Keys-To-Go είναι συμβατό με όλες τις γενιές iPad και iPad mini, ενώ προσφέρεται σε 3 χρώματα, μαύρο, κόκκινο και γαλαζοπράσινο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.

    Το Logitech Type+ για iPad Air 2

    Το Logitech Type+ είναι μια θήκη με πληκτρολόγιο για το iPad Air 2, που διατηρεί την δημοφιλή ελαφριά και λεπτή προστατευτική θήκη δύο όψεων του προηγούμενου μοντέλου, συνδυάζοντάς τη με ένα πρόσφατα βελτιωμένο πληκτρολόγιο Bluetooth, σχεδιασμένο ώστε να αναπαράγει την εμπειρία πληκτρολόγησης ενός φορητού, κάνοντας πολύ ομαλή τη μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη, χωρίς να χάνουμε σε ταχύτητα και ακρίβεια.

    Όταν είναι ανοιγμένο σε θέση πληκτρολόγησης, το iPad στερεώνεται μαγνητικά στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου, οπότε η οθόνη του είναι εύκολα προσβάσιμη για πλοήγηση. Το πληκτρολόγιο του Logitech Type+ διαθέτει επίσης αυτόματη λειτουργία On/Off: Όταν το iPad στερεωθεί στην θέση πληκτρολόγησης, το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται, ενώ όταν η ταμπλέτα είναι οριζόντια, το πληκτρολόγιο αντίστοιχα σβήνει. Επιπρόσθετα, το iPad πέφτει σε νάρκη ή ενεργοποιείται όταν κλείνουμε ή ανοίγουμε τη θήκη, οπότε είναι έτοιμο όποτε το χρειαστούμε.

    Το Logitech Type+ προσφέρεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λαμπερό κόκκινο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.

     

    Το Logitech Ultrathin για iPad Air 2

    Το Logitech Ultrathin είναι ένα λεπτό και ελαφρύ πληκτρολόγιο-κάλυμμα που ασφαλίζει με μαγνήτες πάνω στο iPad Air 2. Το κάλυμμα προστατεύει την οθόνη της ταμπλέτας όταν βρισκόμαστε σε κίνηση, ενώ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμινένιο υλικό που ταιριάζει απόλυτα με το iPad Air 2. Το πληκτρολόγιο διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και δύο χρόνια, η οποία μπορεί να αλλαχτεί πολύ εύκολα όταν χρειαστεί. Μια ρυθμιζόμενη σχισμή με μαγνήτες στο πάνω μέρος στηρίζει το iPad σε κλίση παρόμοια με αυτή μιας οθόνης laptop, ιδανική για άνετη πληκτρολόγηση. Το πληκτρολόγιο-κάλυμμα Logitech Ultrathin για το iPad Air 2 κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, Space Grey και Silver, ενώ ή προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι τα €89,99.

     

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Τα πληκτρολόγια Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ και Logitech Ultrathin, αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στο τέλος Νοέμβριου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gaming.logitech.com ή το αντίστοιχο blog.

    Σχετικά με την Logitech

    Η Logitech είναι η κορυφαία εταιρία στον κόσμο σε παραγωγή προϊόντων που συνδέουν τον άνθρωπο με κάθε σημαντική για εκείνον ψηφιακή εμπειρία. Συνδυάζοντας λογισμικό και εξελιγμένες τεχνολογίες, τα προϊόντα της Logitech βρίσκουν εφαρμογή στον χώρο των προσωπικών υπολογιστών, στις τηλεπικοινωνίες και στην ψυχαγωγία και επιτρέπουν – ή και βελτιώνουν – την ψηφιακή πλοήγηση, την οπτικοακουστική ψυχαγωγία, την κοινωνική δικτύωση, το παιχνίδι, την οπτικοακουστική επικοινωνία μέσω Διαδικτύου, την ασφάλεια με χρήση βίντεο και τον έλεγχο των οικιακών συσκευών ψυχαγωγίας. Η Logitech International ιδρύθηκε το 1981, είναι ελβετική εταιρία, εισηγμένη στο Ελβετικό Χρηματιστήριο (κωδικός μετοχής LOGN) και στο NASDAQ στις ΗΠΑ (κωδικός μετοχής LOGI).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles