15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κι όμως συμβαίνει! Γίνεται μιούζικαλ η θρυλική ταινία Matrix

    Η κλασική πλέον ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον Keanu Reeves, The Matrix, παίρνει το δρόμο της για τη σκηνή του θεάτρου και υπόσχεται μια τελείως διαφορετική εμπειρία από αυτή που είχαν οι θεατές μέχρι σήμερα.

    Η Warner Bros. Theater Venues σχεδιάζει να μετατρέψει την ταινία σε μιούζικαλ και να φέρει το κοινό στο Matrix με ένα διαφορετικό τρόπο. Το project έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης από το Slumdog Millionaire Danny Boyle και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Οκτώβριο στο Factory International στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Η θεατρική μεταφορά του Matrix θα φέρει τον τίτλο Free Your Mind και πρόκειται για μια παράσταση μεγάλης κλίμακας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική παρουσίαση του Matrix, που θα συνδυάζει μεγάλα σκηνικά και εκατοντάδες χορευτές εκπαιδευμένους σε hip hop χορογραφίες. Σκοπός είναι να δημιουργήσουν ένα θέαμα γεμάτο ενέργεια, το οποίο δεν είναι εφικτό στην κινηματογραφική οθόνη. Ο Mikey J συνθέτει τη μουσική για το χορευτικό show, ενώ ο Kenrick “H2O” Sandy έχει αναλάβει τη χορογραφία.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Όλες οι σειρές που θα δούμε τον Οκτώβριο (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles