16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ποια πατατοσαλάτα; Αυτό το kickstarter project θα σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα!

    O Alex Wong, άνεργος απόφοιτος κολλεγίου από το Seattle, αναζητούσε έναν… δημιουργικό τρόπο για να ξοδέψει το χρόνο του αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις των γύρω του. Κι όταν έχεις υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο, είναι τελικά ευκολότερο να “συλλάβεις” εκείνη την “ξεχωριστή” ιδέα, στην οποία θα πιστέψεις και θα αφοσιωθείς. Όταν, δε, ζεις στο 2014, τι καλύτερο από το να ζητήσεις βοήθεια για την υλοποίησή της (και) από το… Kickstarter.

    Ποια πατατοσαλάτα, αγαπητοί αναγνώστες. Ιδού ο άνθρωπος που προχωράει την ιδέα των ιδιαίτερων χρηματοδοτήσεων του δημοφιλούς crowdfunding site… “χιλιόμετρα” παραπέρα. Τι αναζητά; Καθήστε στην καρέκλα σας και διαβάστε ότι στόχος του είναι να ζωγραφίσει “το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο” και γι’ αυτό ακριβώς ζητά χρηματοδότηση από το Kickstarter.

    kickstarter-project-alex-wong

    Η καμπάνια του έχει ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειές της εδώ, αφού, πάντως, σας προειδοποιήσουμε πως ό,τι θα δείτε στη σελίδα (και ειδικότερα το βιντεάκι) είναι προφανώς NSFW. Ζητάει το ποσό των 100 δολαρίων ως οικονομική στήριξη για να ολοκληρώσει το project του και, απ’ ό,τι βλέπουμε, έχει καταφέρει, προς το παρόν, να κερδίσει 13 δολάρια από 5 χρηματοδότες – με 28 μέρες να απομένουν έως τη λήξη της εκστρατείας του. Για κάθε δολάριο που θα κερδίζει σημειώνει ότι θα προσθέτει μία… ίντσα στο ανδρικό μόριο που θα ζωγραφίσει, θέλοντας να φτάσει στον τελικό στόχο των 100 ιντσών, που φιλοδοξεί να του δώσει μία θέση ακόμη και στο βιβλίο Guinness!

    Τι, όμως, τον οδήγησε στο να θέλει να πετύχει ένα τέτοιο ρεκόρ, αλλά και να ζητήσει χρηματοδότηση γι’ αυτό. Όπως λέει ο ίδιος, πρόκειται για ένα project που έχει τις “ρίζες” του στα… παιδικά του όνειρα, έχοντας ως στόχο να διαδώσει τη συνειδητοποίηση του ποιοι είμαστε και την κατανόηση του σώματός μας.

    “Το να δεις μία αφηρημένη ζωγραφιά ενός ανδρικού μορίου από τον… Picasso σε ένα μουσείο είναι το ίδιο διασκεδαστικό με το να ζωγραφίσεις ένα ο ίδιος στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου. Ας εντυπωσιάσουμε το Guinness με το ‘Biggest Dick Drawing'” αναφέρει χαρακτηριστικά και δε μας αφήνει περιθώριο για κανένα παραπέρα σχόλιο, πέραν των δικών του λέξεων. Α… να μην το ξεχάσουμε όμως. Καλή επιτυχία Alex!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles