19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Killers of the Flower Moon»: Πρεμιέρα τον Οκτώβριο για το ιστορικό δράμα του Martin Scorsese

    Το νέο film του Martin Scorsese «Killers of the Flower Moon» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου σε παραγωγή της Apple Original Films. Πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα που θα μεταφέρει το κοινό στην Oklahoma στην αρχή της δεκαετίας του ’20.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν ηχηρά ονόματα, όπως ο Leonardo DiCaprio, ο Robert De Niro, ο Brendan Fraser και οι Jesse Plemons, Lily Gladstone και John Lithgow. Βασίζεται στο βιβλίο του 2017 «Killers of the Flower Moon: The Osage Murders» του David Grann που αφηγείται τις δολοφονίες μελών της Ινδιάνικης φυλής Όσατζ όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην γη τους από το 1921 μέχρι το 1925.

    https://youtu.be/vVWjo0hQPLs

    Ο  DiCaprio υποδύεται τον Έρνεστ Μπούρκχαρτ, ανιψιό του πλούσιου κτηνοτρόφου Γουίλιαμ Χέιλ (De Niro), ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της πλοκής. Είναι επίσης παντρεμένος με την ανιψιά του Χέιλ (Gladstone). Ο Plemons υποδύεται τον Τομ Γουάιτ, έναν πρώην Τεξανό Ρέιντζερ που βοηθά το FBI στην επίλυση της υπόθεσης. Ο Fraser συνεχίζει την επιστροφή του ως δικηγόρος W.S Hamilton, ενώ ο Lithgow υποδύεται τον Λίγουορντ, τον εισαγγελέα που κατηγορείται για την καταδίκη του Χέιλ.

    Η Paramount Pictures έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία διανομή στις 20 Οκτωβρίου. Στην συνέχεια το «Killers of the Flower Moon» θα κάνει πρεμιέρα και μέσα από την streaming υπηρεσία του Apple TV+.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξανά στο… τραπέζι το John Wick 5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles