20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Killing Season: Robert De Niro VS John Travolta

    O βετεράνος Αμερικανός στρατιώτης Benjamin Ford (De Niro), ζει πλέον σε μια καμπίνα κάπου στα Απαλάχια Όρη, θέλοντας να ζήσει μια ήρεμη ζωή και να ξεχάσει τις οδυνηρές αναμνήσεις του από τον Βοσνιακό πόλεμο που συμμετείχε. Μια μέρα ένας Ευρωπαίος τουρίστας, ο Emil Kovac (Travolta), θα χτυπήσει την πόρτα του και οι δύο άντρες θα αρχίσουν μια απίθανη φιλία.

    killing-season-bluray-title

    Στη συνέχεια όμως αποδεικνύεται πως ο Kovac είναι πρώην Σέρβος στρατιώτης και ότι οι πραγματικές του προθέσεις είναι να πάρει εκδίκηση από τον Αμερικανό. Αυτό που ακολουθεί είναι ένας προσωπικός σώμα με σώμα “Παγκόσμιος Πόλεμος” μεταξύ των δύο αντρών, οι οποίοι πέρα από το σκληρό περιβάλλον του βουνού, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις προσωπικές τους αναμνήσεις και πληγές. Ποιος από τους δύο θα υπερτερήσει;
    Οι δύο ηθοποιοί με τις τελευταίες τους ταινίες να μην είναι και τόσο επιτυχημένες, πλην του Silver Linings Playbook του De Niro, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να επανέλθουν στο προσκήνιο. Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Mark Steven Johnson (Daredevil, Ghost Rider) και πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer, το οποίο δεν θα λέγαμε ότι εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Η προβολή του φιλμ είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles