17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Kingdom: The Blood: Το νέο παιχνίδι με zombies που ανακοίνωσε το Netflix (trailer)

    Είναι γεγονός ότι τα όρια μεταξύ τηλεοπτικών σειρών και παιχνιδιών δεν είναι πλέον ιδιαίτερα σαφή, αφού συχνά δημοφιλή games μεταφέρονται στην τηλεόραση και γνωστές σειρές γίνονται games.

    Χτες, λοιπόν, πήραμε μια πρώτη γεύση από το νέο παιχνίδι με zombies, το “Kingdom: The Blood” που βασίζεται στην κορεάτικη σειρά του Netflix Kingdom.

    Το παιχνίδι απέκτησε ένα σύντομο -παρόλα αυτά γεμάτο αίμα- gameplay teaser, στο οποίο πρωταγωνιστούν σπαθιά, brutal δράση και υπερβολικό…αίμα. Εταιρεία ανάπτυξης του Kingdom: The Blood είναι η Action Square, δημιουργός του Anvil, και θα κυκλοφορήσει για PC και κινητές συσκευές.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Kingdom αποτελεί ένα live-action K-drama από το Netflix που βασίζεται σε μια δημοφιλή webtoon σειρά, το The Kingdom of the Gods. Η ιστορία διαδραματίζεται κάπου ανάμεσα στο 1400 και 1900 στη Κορέα και ακολουθεί ένα νεαρό πρίγκιπα που προσπαθεί να σώσει τη γη του από τη χολέρα. Μέχρι στιγμής έχουμε δει 2 κύκλους στο Netflix με 12 επεισόδια.

    Διαβάστε επίσης:

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles