13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Κλείδωσε» η ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Ocean: The Divine Force Locks

    Το επερχόμενο action RPG Star Ocean: The Divine Force, με πρωταγωνιστές τους Raymond και Laeticia σε μια νέα περιπέτεια, θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες PS5 και PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσα στο έτος και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία λανσαρίσματος επιβεβαιώθηκε από ένα νέο trailer, που αποκαλύπτει ένα «φρέσκο» gameplay, που σίγουρα οι ενδιαφερόμενοι θα το θεωρήσουν ελκυστικό. Εκτός από το εν λόγω video, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα πιο αναλυτικό gameplay overview, που παρουσιάζει τα elements της ιστορίας, τους βασικούς χαρακτήρες και τα θεμελιώδη συστατικά της μάχης.

    Δείτε το video στη συνέχεια:

    Όπως αναμέναμε από τη σειρά, η τελευταία άφιξη θα προσφέρει συναρπαστικές μάχες, ένα εκτεταμένο καστ χαρακτήρων υποστήριξης και τεράστια περιβάλλοντα για ελεύθερη περιπλάνηση. Όλα δείχνουν ότι, με το Divine Force, το Star Ocean back μπαίνει ξανά στο «χάρτη», αφού ο προηγούμενος τίτλος Ocean: Integrity and Faithlessness έλαβε ανάμεικτες κριτικές από gamers και κριτικούς.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Αγορά Των Esports Και Οι Στοιχηματικές Επιλογές Στο Διαδίκτυο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles