12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Kodak παρουσιάζει την PixPro Smart Lens για smartphones!

    Αν είστε από τους χρήστες που χρησιμοποιούν τακτικά την κάμερα του smartphone σας, αλλά ταυτόχρονα οι δυνατότητές της δεν σας καλύπτουν και θα θέλατε κάτι καλύτερο, χωρίς να αγοράσετε μια ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή, η Kodak παρουσίασε μια λύση ακριβώς για εσάς…την PixPro Smart Lens!

    Ουσιαστικά πρόκειται για ακόμη έναν από τους γνωστούς «εξωτερικούς» φακούς που μπορείτε να προσαρμόσετε στο κινητό σας και επικοινωνούν μαζί του μέσω ασύρματα, έτσι ώστε να τον ελέγχετε και μέσω ένoς app από τη συσκευή σας. Θα υποστηρίζει iOS και Android συσκευές και θα κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις.

    kodak-smart-lens

    Η SL10 θα κοστίζει $199 και θα μπορεί να κάνει 10x optical zoom με 28-280mm φακό, ενώ η SL25 θα έχει φακό 24mm και θα μπορεί να κάνει 25x optical zoom. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν επίσης σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και μπορούν να κάνουν λήψη 1080p video.

    Τα αναμένουμε εντός της άνοιξης του 2014.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles