11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η πιο hi-tech τουαλέτα που έχεις δει ποτέ επιστρέφει

    Δύο χρόνια μετά, η Kohler επανέρχεται. Σας είχαμε γράψει για το πρώτο μοντέλο της, “την πιο hi-tech τουαλέτα στον κόσμο”, εδώ, τον Απρίλιο του 2011, έχοντας αναφερθεί στο θερμαινόμενο κάθισμα, το ενσωματωμένο σύστημα μουσικής και την εξατομικευμένη λειτουργία μπιντέ (ω, ναι, ναι, έχει και κάτι τέτοιο) – όλα ελεγχόμενα από μία LCD οθόνη.

    kohler-numi-toilet

    Τώρα, το νέο μοντέλο της εταιρείας βασίζεται στο ήδη υπάρχον, είναι όμως ακόμη πιο προηγμένο τεχνολογικά, διαθέτοντας δέκτη Bluetooth ώστε οι χρήστες να μπορούν να στριμάρουν μουσική από το κινητό τους (για πιο χαλαρωτικές στιγμές την ώρα που κάνουν τη φυσική τους ανάγκη), SD κάρτα για πρόσβαση σε customized λίστες αναπαραγωγής ή εξατομικευμένα μηνύματα καλωσορίσματος (γεια σου Κώστα, καιρό έχουμε να σε δούμε!), USB port για… software updates (ποτέ δεν ξέρετε πόσο περισσότερο προηγμένη μπορεί να γίνει), καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά διαφορετικά χρώματα (ο καθένας όπως εμπνέεται).

    Η νέα Numi κοστίζει 4.900 ευρώ και δεν ξέρουμε αν αξίζει τα λεφτά της, είναι όμως σίγουρα μία καινοτόμα πρόταση… Εμείς λέμε να τη θαυμάσουμε απλά στο παρακάτω video του Mashable.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles