20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κροκόδειλος “επιτέθηκε” σε ιπτάμενο drone! Δείτε το video που σώθηκε

    Κατά καιρούς έχουν συμβεί αρκετά ευτράπελα στη διάρκεια γυρισμάτων για ντοκιμαντέρ, καθώς η φύση δε “δαμάζεται” πάντα με τον ίδιο τρόπο. Πόσο μάλλον οι… κροκόδειλοι! Πρόσφατα μάλιστα, ένας από αυτούς κατάφερε να “καταρρίψει” ένα drone που τραβούσε πλάνα στο Crocodylus Park στην Αυστραλία. To ντοκιμαντέρ του ABC News, το «Crocodile Territory» κατέγραφε τη ζωή των κροκόδειλων στο φυσικό τους περιβάλλον.

    Ένας κροκόδειλος “επιτίθεται” σε drone

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο χειριστής τραβούσε πλάνα, επιχειρώντας μια χαμηλή πτήση πάνω από τους κροκόδειλους. Οι περισσότεροι από αυτούς έδειχναν τρομαγμένοι. Ένας από αυτούς όμως αποδείχτηκε αρκετά τολμηρός και τη στιγμή που το drone ήταν πάνω από το κεφάλι του, το άρπαξε με τα δόντια του. Το drone έπεσε στο νερό, όμως βρέθηκε εγκαίρως με αποτέλεσμα να έχουμε στη διάθεσή μας το παρακάτω video:

    Δείτε το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανθεκτικότερες οθόνες κινητών εμπνευσμένες από μαργαριτοφόρα όστρακα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles