20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κρυπτονομίσματα και Ματ Ντέιμον χλευάζουν οι χαρακτήρες του South Park

    Η κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων South Park ξεκίνησε να προβάλλεται τη δεκαετία του 90′. Από τότε μέχρι σήμερα, που μετρά πια 25 κύκλους, δεν έχει σταματήσει να σατιρίζει τα διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη αλλά και τις τάσεις που εμφανίζονται κατά καιρούς. Με την έναρξη της φετινής σεζόν, ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο “μικροσκόπιο” των πρωταγωνιστών ήταν φυσικά τα κρυπτονομίσματα και ο δημοφιλής ηθοποιός Ματ Ντέιμον, που ανέλαβε να τα… διαφημίσει.

    Το τηλεοπτικό σποτ του Crypto.com

    Συγκεκριμένα, ο Ματ Ντέιμον αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικό σποτ του Crypto.com, που αποτελεί ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Σιγκαπούρης. Η διαφήμιση ξεκίνησε να προβάλλεται τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε ο ηθοποιός έχει γίνει αποδέκτης ποικίλων σχολίων. Στο διαφημιστικό, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συγκρίνει το να είναι κάποιος επενδυτής κρυπτονομισμάτων με μια σειρά από ορόσημα στα ανθρώπινα επιτεύγματα. «Η τύχη ευνοεί τους γενναίους» λέει ο Ντέιμον στο τέλος της διαφήμισης.

    Με σατιρική διάθεση, λοιπόν, και καυστικό χιούμορ στο πρώτο επεισόδιο του φετινού South Park με τίτλο «Pajama Day» οι κύριοι χαρακτήρες, τέσσερις μαθητές που ζουν στην κωμόπολη του Κολοράντο χάνουν το προνόμιο να φορέσουν πιτζάμες την Ημέρα της Πιτζάμας του σχολείου.

    «Τι λέει ο Ματ Ντέιμον στη διαφήμιση για το bitcoin; Η τύχη ευνοεί τους γενναίους!», λέει ο Κάρτμαν.

    «Ο μπαμπάς μου είπε ότι άκουσε τον Ματ Ντέιμον και έχασε όλα του τα χρήματα» απαντά ο Κλάιντ.

    «Ναι, όλοι το έκαναν», λέει ο Κάρτμαν. «Αλλά, ήταν γενναίοι που το έκαναν!» προσθέτει.

    Σημειώνεται ότι οι δημιουργοί δεν έχουν παραλείψει να σατιρίσουν και το “παραλήρημα” με τα NFT’s στην ταινία «South Park: Post COVID: The Return of COVID» στο Paramount+.

    Διαβάστε επίσης: Παγερά…αδιάφορη η Ε.Ε μπροστά στις απειλές του Zuckerberg – Παραμένει το Facebook στην Ευρώπη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles