16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν οι audition για την ταινία της Madonna – Ποιες οι πιθανές υποψήφιες

    Η βασίλισσα της Ποπ Madonna έχει ήδη ξεκινήσει τις audition, προκειμένου να ανακαλύψει την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει στην επερχόμενη βιογραφική ταινία. Η Madonna επιβεβαίωσε το 2020 ότι συν-σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας και αργότερα περιέγραψε το πρότζεκτ ως «αυτοβιογραφία με εικόνες».

    Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε ότι το σενάριο για τη βιογραφική ταινία είχε «σχεδόν τελειώσει» και τώρα επιβεβαίωσε ότι οι audition είναι σε εξέλιξη.

    «Οι ακροάσεις για την ταινία μου είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία» έγραψε στη λεζάντα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram. «Αλλά απολαμβάνω να χορεύω με Κλασικά!!».

    Η τραγουδίστρια στο βίντεο εμφανίζεται να χορεύει το τραγούδι της «Burning Up», το οποίο κυκλοφόρησε το 1983.
    Η Madonna υπονόησε τον περασμένο μήνα ότι η ηθοποιός του φιλμ «Uncut Gems» Τζούλια Φοξ μπορεί να συμμετάσχει στην ταινία. Συνέδεσε επίσης την ηθοποιό, Φλόρενς Πιου. «Είναι σίγουρα ψηλά στη λίστα, αν θέλει» δήλωσε η Madonna στο AP.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεκόρ προβολών για το trailer του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles