22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι πωλήσεις του Atomic Heart

    Το Atomic Heart αποτέλεσε ένα game που ξεκίνησε σεμνά και ταπεινά, στην πορεία του όμως… γιγαντώθηκε, διεκδικώντας τον τίτλο ενός εκ των πιο αναμενόμενων games των τελευταίων ετών. Όπως φαίνεται άλλωστε και από τις πωλήσεις, το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ξεπερνώντας τους 5 εκατομμύρια παίκτες μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

    Πιο αναλυτικά, η Focus Entertainment αποκάλυψε πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος, τα οποία ήταν εντυπωσιακά, αφού καταγράφηκε συνολική αύξηση 36,2% σε σύγκριση με το οικονομικό έτος 2021/22.

    Αρκετοί ήταν οι τίτλοι που συνέβαλαν στην αύξηση των εσόδων της εταιρείας, με σημαντικότερους τα Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, A Plague Tale: Requiem, Evil West και το Atomic Heart. Το πολυαναμενόμενο Το πολυαναμενόμενο RPG δράσης πρώτου προσώπου της Mundfish απέδωσε επίσης “πάνω από τις αρχικές προσδοκίες της ομάδας”, αν και δεν αποκάλυψε αριθμούς πωλήσεων action RPG δράσης πρώτου προσώπου της Mundfish ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες της ομάδας, σύμφωνα με την εταιρεία.

    Η developer επιβεβαίωσε το Μάρτιο ότι είχε πάνω από πέντε εκατομμύρια παίκτες σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Atomic Heart είναι επίσης στο Game Pass, η μέτρηση του αριθμού των πωλήσεων είναι αρκετά δύσκολη. Παρόλα αυτά, πρόκειται για καλά νέα για τον τίτλο, ο οποίος βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και χρόνια και αντιμετώπισε πολλές καθυστερήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles