21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Ξεπέρασε τις προσδοκίες το Fallout – Πόσοι είδαν τη σειρά

    Η τηλεοπτική μεταφορά του Fallout από την Amazon ήταν κάτι περισσότερο από επιτυχής. Όχι μόνο κέρδισε τους κριτικούς, αλλά και ενθουσίασε τους θεατές. Τη σειρά είδαν 65 εκατομμύρια ανθρώποι τις πρώτες 16 ημέρες κυκλοφορίας του, σύμφωνα με νέα στοιχεία που μοιράστηκε η γνωστή υπηρεσία streaming.

    Πιο αναλυτικά, το Fallout με 65 εκατομμύρια τηλεθεατές αποτελεί επίσημα τη δεύτερη σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Amazon, αφού βρίσκεται πίσω μόνο από το The Lord of the Rings: The Ring of Power του 2022. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό που θεωρεί “θεατή” στα στοιχεία της, οπότε δεν είναι σαφές πόσο από τη σειρά έχει παρακολουθήσει οποιοσδήποτε από αυτούς που μετρήθηκαν. Ακόμα κι έτσι, έχει σαφώς προσελκύσει το κοινό, με την Amazon να προσθέτει ότι το Fallout είναι η εκπομπή με τις περισσότερες προβολές στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών – διόλου κακό δεδομένου ότι ο νεότερος από αυτούς θα ήταν δύο όταν βγήκε το Fallout 3 της Bethesda.

    Γνωρίζαμε ήδη ότι το Fallout ήταν επιτυχία για την Amazon. Όμως, η υπηρεσία streaming ανέφερε ότι η σειρά είχε “ξεπεράσει τις προσδοκίες της, ενώ έφερε εκατομμύρια νέους fans στο franchise” νωρίτερα αυτό το μήνα. Μια δεύτερη σεζόν έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι είναι καθ’ οδόν, με τους showrunners της να δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για το τι επιφυλάσσει.

    Αν ακόμα εν έχετε δει το Fallout του Amazon, η δράση λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες και αφηγείται την ιστορία μέσα από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες: της κάτοικου του καταφυγίου Lucy (Ella Purnell), του μέλους της Αδελφότητας του Χάλυβα Maximus (Aaron Moten) και του Ghoul (Walton Goggins). Η υπηρεσία δεν προχώρησε σε μια άμεση τηλεοπτική μεταφορά του post-apocalyptic RPG της Bethesda, αλλά σε μια νέα ιστορία που διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο.

    “Όπως και ένας παίκτης του video game, ακολουθούμε μονοπάτια που μας ενδιαφέρουν”, δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Graham Wagner, σχολιάζοντας τη σειρά. “Και ελπίζουμε ότι αυτά ενδιαφέρουν το κοινό.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles