15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεχάστε τη Rebecca Black και το “Friday”! Το “Hot problems” είναι το νέο “χειρότερο τραγούδι” που ακούσατε ποτέ

    Οι δύο 17χρονες από το Los Angeles μπορούν να “περηφανευτούν” ότι αποτελούν ένα νέο “Internet sensation” για όλους, βέβαια, τους… λάθος λόγους που μπορείτε να φανταστείτε. Η “επιτυχία” τους “Hot problems” θεωρείται πλέον το νέο “χειρότερο τραγούδι” που έχει υπάρξει ποτέ, κοντράροντας στα ίσια το περίφημο “Friday” της Rebecca Black, που ελπίζουμε να έχετε… ξεχάσει.

    Οι δύο κοπελιές, που ανέβασαν το κομμάτι τους στο Youtube σε μια προσπάθεια να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, φαίνεται πως τα… κατάφεραν, με τη μόνη διαφορά ότι τα σχόλια που λαμβάνουν δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. “Καλύτερα να μου έριχναν σφαίρες στο κεφάλι” αναφέρει ενδεικτικά ένας από τους θεατές του video στo Youtube.

    Σε κάθε περίπτωση, το video έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views, σε λιγότερο μία εβδομάδα, με τα “dislikes” βέβαια να σπάνε κάθε ρεκόρ, φτάνοντας τη στιγμή που μιλάμε τα 133.872! Αν θέλετε να προσθέσετε και εσείς το δικό σας (και, βέβαια, αντέχετε να ακούσετε το “Hot Problems”) ιδού, πάντως, η ευκαιρία σας…

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles