12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ξημερώματα Παρασκευής για την Ελλάδα το νέο Nintendo Direct

    Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το καινούριο Nintendo Direct θα παρουσιαστεί σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Το show υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου 40 λεπτά και θα εστιάσει σε πληροφορίες που αφορούν κυρίως στα παιχνίδια του Nintendo Switch που θα λανσάρει αυτό το χειμώνα. Αναμένεται μια καινούρια εποχή για το Switch. Το event μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται και στη χώρα μας. Αρκεί να συντονιστούν τα ξημερώματα της Παρασκευής (1:00 π.μ) και να απολαύσουν το show live.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το Switch πούλησε σαν “τρελό” εν μέσω πανδημίας, σπάζοντας το φράγμα των 85 εκατομμυρίων συστημάτων! Μάλιστα, όλοι οι αναλυτές συμφωνούν ότι εάν συνεχίσει με αυτή την πορεία, ενδέχεται (μέχρι να φτάσει στο τέλος της ζωής του) να αποτελέσει η πιο πετυχημένη κονσόλα στην ιστορία της εταιρείας σε εμπορικό επίπεδο. Πριν από μερικούς μήνες, ανακοινώθηκε μάλιστα από την Nintendo, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο. Το 20% των Switch που διατέθηκαν για το περσινό οικονομικό έτος (το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31/3/2021) πουλήθηκαν σε νοικοκυριά που ήδη διέθεταν μια κονσόλα Switch!

    Διαβάστε επίσης:

    Tag Heuer και Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν το… Super Mario smartwatch! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles