16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι ποιοτικές θήκες Βοοκ της Ksix αποκλειστικά στην iSelf!

    Η θήκη του smartphone μας αποτελεί ένα απαραίτητο και εξαιρετικά σημαντικό αξεσουάρ, καθώς μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές και να παρατείνει κατά πολύ την διάρκεια ζωής της συσκευής μας. Η Ksix ένα από τα πιο γνωστά brands παγκοσμίως είναι βέβαιο ότι μπορεί να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users που αναζητούν θήκες με μοντέρνο design που να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και επιπλέον να εξασφαλίζουν άνεση και ευκολία στη χρήση.

    KSIX Book Cases (1)

    Οι θήκες Book της Ksix κυκλοφορούν για τις περισσότερες συσκευές των πιο μεγάλων κατασκευαστών (Alcatel, Apple, HTC, Huawei, Kazam, LG, Motorola, Nokia Lumia, Samsung, Sony και ZTE) και πέραν της εξαιρετικά ποιοτικής τους κατασκευής, προσφέρουν λειτουργία “stand”, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους users να παρακολουθούν ταινίες ή φωτογραφίες με μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, όλες οι θήκες τύπου Book διαθέτουν μαγνητικό κλείσιμο, χαρίζοντας έτσι μία πιο “premium” αίσθηση στους users.

    KSIX Book Cases (3)

    Τα προϊόντα Ksix θα τα βρείτε όλα (υπάρχει μία ευρεία γκάμα που δεν περιορίζεται μόνο σε θήκες) στο website της iSelf, η οποία πρόκειται για μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου και λειτουργεί με γνώμονα την καλύτερη σχέση τιμής προϊόντος – ποιότητας, συσκευασίας και design.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles