20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το νέο trailer του «Ant-Man and the Wasp: Quantumania»

    Στις 17 Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το πολυαναμενόμενο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» της Marvel. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο επικό trailer, με στόχο να προετοιμάσει τους fans γι’ αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουν προσεχώς.

    Η ταινία του Peyton Reed περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά λαμπερό cast, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, David Dastmalchian και Randall Park.

    Πρόκειται για την 3η ταινία της τριλογίας Ant-Man, που ξετυλίγει την ιστορία του Scott Lang. Ο ήρωας κλείνει μια συμφωνία με τον κακό «Kang the Conqueror», καθώς προσπαθεί να αναπληρώσει τα πέντε χρόνια που έχασε με την έφηβη κόρη του. Όταν όμως η συμφωνία με τον Kang γυρίζει μπούμερανγκ, είναι πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και τον εαυτό του. Στο trailer παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά και ο M.O.D.O.K., τον οποίο θα υποδυθεί ο Corey Stoll.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2026 η κυκλοφορία του Doctor Strange 3 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles