19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το «Tales of the Walking Dead» – Στις 14 Αυγούστου η πρεμιέρα του spinoff

    Το πρώτο teaser για το επερχόμενο spinoff «Tales of the Walking Dead» κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, προσφέροντας μια πρώτη γεύση στους λάτρεις των zombies. Η νέα σειρά, που εμπνέεται από το γνωστό show του AMC “The Walking Dead”, θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα και, όπως φαίνεται, έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

    Οι Terry Crews, Parker Posey, Jillian Bell, Anthony Edwards, Poppy Liu και Olivia Munn πρωταγωνιστούν στο Tales of the Walking Dead μαζί με τη Daniella Pineda. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Haifaa al-Mansour, Deborah Kampmeier και Michael Satrazemis. Το Tales of the Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου στα AMC και AMC+. Μεγαλύτερης διάρκειας trailer θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στις 22 Ιουλίου, στο πλαίσιο του SDCC 2022.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer

    Η εν λόγω σειρά, περισσότερο από κάθε άλλο που έχουμε δει από το σύμπαν του Walking Dead, ξεχωρίζει για την νέα προοπτική και τις φρέσκιες ιδέες της, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του franchise Scott Gimple.

     Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: Επιστροφή στη Middle Earth με το νέο trailer του “The Rings of Power” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles