13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Cyberpunk: Edgerunners

    Το Netflix και η CD Projekt Red αποκάλυψαν το πρώτο trailer για το Cyberpunk: Edgerunners, μια anime σειρά που βασίζεται στο γνωστό video game Cyberpunk 2077. Το εν λόγω project ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020 και βρισκόταν υπό ανάπτυξη ήδη από το 2018.

    Στα 10 επεισόδια που απαρτίζουν την ιστορία πρωταγωνιστεί ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος, τη Night City. Άπαντες έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix, “έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner, δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk”.

    Η CD Projekt Red έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς μαζί με τον Rafal Jaki (The Witcher 3: Wild Hunt, Cyberpunk 2077), όμως η δημιουργία του animation ανατέθηκε στο ιαπωνικό Studio Trigger. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Netflix πριν μερικές μέρες, η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσα στον επόμενο Σεπτέμβριο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανέβηκε στο Netflix η τελευταία σεζόν του Peaky Blinders

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles