23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Kyndryl: σήμερα στις 5 το απόγευμα η πρώτη ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου στην Ευρώπη και την περιοχή της ΜΕΑ

    Πραγματοποιείται σήμερα (Πέμπτη, 4 Νοέμβριου) στις 5 μ.μ. (Ώρα Κύπρου) η πρώτη ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση  για τους εκπροσώπους του Τύπου στην Ευρώπη και την περιοχή της ΜΕΑ, της νέας εταιρίας παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας Kyndryl, η οποία προχωρεί πλέον ως ανεξάρτητη εταιρεία, έπειτα από τον διαχωρισμό υπηρεσιών της IBM που ανακοινώθηκε στις  αρχές του προηγούμενου μήνα (στις 12 Οκτωβρίου 2021).

    Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης η όποια θα είναι ανοιχτή μόνο σε επιλεγμένους δημοσιογράφους κατόπιν πρόσκλησης, θα είναι ο Rick Ruiz, Πρόεδρος Στρατηγικών Αγορών. Ο Rick διαθέτει σημαντική επιχειρηματική γνώση και εμπειρία στις τοπικές αγορές από τη θέση που κατείχε ως Γενικός Διευθυντής για τις υπηρεσίες της IBM σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή το 2019 και το 2020. Ήταν επίσης επικεφαλής της ομάδας που διαχειρίστηκε για το διαχωρισμό (spinoff) του τμήματος Υπηρεσιών Υποδομής της IBM για την δημιουργία της Kyndryl.

    Ποια είναι η Kyndryl

    Είναι μια νέα εταιρία παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας, με ετήσιο τζίρο $19,4 δισ., η οποία έχει διαχωριστεί από τις υπηρεσίες της IBM. Ξεκινά ως μια flat, fast «start-up» 90.000 ατόμων, με μια παγκόσμια εγκατεστημένη βάση 4.600 πελατών σε 115 χώρες — συμπεριλαμβανομένων 75 επιχειρήσεων από τη λίσταFortune 100.

    Έχει  δημιουργήσει ένα αξιόπιστο IP  με περισσότερες από 3.000 πατέντες για τη λειτουργία πολύπλοκων τεχνολογικών περιβαλλόντων.

    Διαχειρίζεται ζωτικής σημασίας περιβάλλοντα για πελάτες σε καίριους κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας όπως : κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες, μεγάλες επιχειρήσεις λιανικής παγκοσμίως , το 52% του συνόλου των λιανικών πωλήσεων στον κλάδο υπεραγορών,  το 45% του συνόλου των επιβατικών αυτοκινήτων και το 49% των συνολικών κινητών συνδέσεων.

    Η παρουσία της Kyndryl στην Κύπρο

    Στην Κύπρο η Kyndryl ξεκινάει με μια ισχυρή εγκατεστημένη βάση, υποστηρίζοντας με την τεχνογνωσία και τους εξειδικευμένους τεχνικούς της, τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε βασικούς κλάδους, όπως ο χρηματοοικονομικός, οι τηλεπικοινωνίες και το λιανεμπόριο ενώ  συμμετέχει ενεργά σε έργα ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles