15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η συσκευή που… προλαβαίνει το iPhone 6 και διαθέτει οθόνη με προστασία από ζαφείρι!

    Κι ενώ αρκετές φήμες των προηγούμενων μηνών ανέφεραν την πιθανότητα το iPhone 6 να ενσωματώνει οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι, μία άλλη συσκευή κλέβει τις εντυπώσεις ανακοινώνοντας ότι θα διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό. Αναφερόμαστε στο Brigadier, μία Android πρόταση που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από τις Kyocera και Verizon με οθόνη από Sapphire Shield, όπως το ονομάζει η εταιρεία, που υπόσχεται να κάνει τη διαφορά.

    kyocera-brigadier

    Όπως διαβάζουμε “έχει αντοχή στις γρατσουνιές και προστατεύει τη συσκευή ακόμη και από… πτώση σε βράχους, όπου οι δοκιμές δείχνουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να σπάσει από ένα κλασικό ενισχυμένο glass panel”. Η οθόνη του Brigadier έχει διάσταση 4,5 ίντσες και ανάλυση 1280×720 pixels, ενώ μπορεί να λειτουργήσει τόσο με γάντια όσο και με βρεγμένα δάκτυλα.

    kyocera-brigadier-tough

    Γενικά, είναι μία ανθεκτική συσκευή, σύμφωνη με το Military Standard 810G του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ, έτσι ώστε να αντέχει χτυπήματα, κραδασμούς, χαμηλή πίεση, ηλιακή ακτινοβολία, ακραίες θερμοκρασίες, βροχή, αλάτι, σκόνη, υγρασία, αλλά και εμβάπτιση σε νερό (συμβατότητα με το IP-68 πρότυπο).

    kyocera-brigadier-capture

    Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Brigadier ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 στα 1.4GHz, 2GB RAM, κάμερες 8 και 2MPixels, 16GB επεκτάσιμης εσωτερικής μνήμης, Android 4.4 KitKat, LTE, NFC, καθώς και μπαταρία 3.100mAh με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης.

    Η τιμή του φτάνει τα 99,99 δολάρια με σύνδεση δύο ετών στη Verizon ή 399,99 δολάρια χωρίς σύνδεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles