15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ‘Κυρίαρχοι του Διαστήματος’: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ – Έρχεται ο He-Man στο Netflix!

    Σχεδόν 40 χρόνια μετά, το παιδικό που μεγάλωσε γενιές και γενιές, το «Κυρίαρχοι του Διαστήματος» που εμείς μάθαμε ως “He-Man“, επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Από τον φετινό Ιούλιο θα μπορούμε να νιώσουμε την νοσταλγία παρακολουθώντας την πολλά υποσχόμενη σειρά μέσω Netflix. Μάλιστα, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming που ανέλαβε την συνέχεια της θρυλικής σειράς, έδωσε στην δημοσιότητα και το επίσημό της τρέιλερ.

    Μετά από μία μέτρια live action ταινία, κάποια ειδικά αφιερώματα, και πολλά αιτήματα της κοινότητας ανά τις δεκαετίες για αναβίωση, επιτέλους ο ‘He-Man’, o ‘Skeletor’ και οι υπόλοιποι χαρακτήρες, επιστρέφουν. Η σειρά του Netflix θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Ιουλίου 2021 και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

    Η νέα σειρά ξεκινάει εκεί που τελείωσε η original, των 80’s. Μετά τη μεγάλη μάχη μεταξύ He-Man και Skeletor, που έχει διχάσει τον πλανήτη Eternia, η αρχηγός της βασιλικής φρουράς, Teela, προσπαθεί να συγκεντρώσει ξανά τους ήρωες για να βρουν το ξίφος της δύναμης.

    Το cast περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως Mark Hamill στον ρόλο του Skeletor (ο Hamill έχει ταλέντο στην ενσάρκωση κακών όπως ο Joker, παρά το γεγονός ότι ο μεγάλος του ρόλος είναι ο «καλός» Luke Skywalker), Sarah Michelle Gellar, Lena Headey, Justin Long, Liam Cunningham, Alicia Silverstone, Tony Todd, αλλά και ο Alan Oppenheimer, που στην αρχική σειρά ήταν η φωνή του Skeletor, όμως τώρα έχει άλλο ρόλο.

    Η σειρά εκπέμπει true 80’s nostalgia αίσθηση. Τα γραφικά είναι πολύ κοντά στα αυθεντικά, γεγονός που σπανίζει σήμερα και το τρέιλερ έχει ντυθεί με την μουσική του τραγουδιού ‘Ι Need a Hero‘ της Bonnie Tyler.

    Δείτε το επίσημο (ελληνικό) τρέιλερ του νέου ‘He-Man’, του «Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles