12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    La Casa De Papel: H 5η (και τελευταία) season ξεκίνησε γυρίσματα!

    Το Netflix ανακοινώνει την έλευση του 5ου και τελευταίου μέρους του La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία), μιας σειράς από τον δημιουργό Άλεξ Πίνα σε παραγωγή Vancouver Media για το Netflix. Το Μέρος 5 θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 3 Αυγούστου και είναι σίγουρο ότι οι φανατικοί φίλοι της δημοφιλούς και πετυχημένης ισπανικής σειράς θα επιθυμούν ένα πολύ δυνατό “επίλογο”.

    Ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Άλεξ Πίνα δήλωσε: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν.» 

    la casa de papel 4

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγα και πολλοί άλλοι. Επιπλέον, ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky RojoSense 8) και ο Πάτρικ Κριάντο (υποψήφιος για βραβείο Goya για τους ρόλους του στα La gran familia Española και Vivir sin permiso) προστίθενται στο cast της σειράς. Executive Producer αναλαμβάνει ο Χεσούς Κολμενάρ μαζί με τον Άλεξ Πίνα ο οποίος διατηρεί και τη συνολική επιμέλεια της σειράς. Τη διεύθυνση παραγωγής αναλαμβάνει και πάλι η Κριστίνα Λόπεζ Φερράζ, ενώ συμπαραγωγοί τελούν και οι Χαβιέ Γκόμεζ Σαντάντερ (επικεφαλής σεναρίου), Μιγκέλ Αμόντεο (Διευθυντής Φωτογραφίας) και Έστερ Μαρτίνεζ-Λομπάτο. Πίσω από τη σκηνοθεσία του La Casa De Papel Μέρος 5 βρίσκονται οι Χεσούς Κολμενάρ, Κόλντο Σέρρα και Άλεξ Ροντρίγκο.

    Δεν σας κρύβουμε ότι ήδη ανυπομονούμε! Μέχρι βέβαια να έχουμε ένα δείγμα του 5ου κύκλου, ας θυμηθούμε ξανά τον 4ο κύκλο της σειράς, παρακολουθώντας το trailer του… 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles