13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lady in the Lake: Βγήκαν τα… όπλα στη Βαλτιμόρη και σταμάτησαν τα γυρίσματα

    Οι παραγωγοί της επερχόμενης σειράς της Apple TV+, που γυρίζεται στη Βαλτιμόρη, Lady in the Lake, αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματα, μετά από εκβιασμό που δέχτηκαν από ντόπιους. Η σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman αποτελεί μια μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Laura Lippman που λαμβάνει χώρα στη Βαλτιμόρη το 1966. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, μια ομάδα από ντόπιους απείλησε τους παραγωγούς της σειράς που πραγματοποιούσαν γυρίσματα στο Park Avenue την Παρασκευή, ζητώντας 50.000 δολάρια προκειμένου να επιτρέψουν τη συνέχεια της παραγωγής με ασφάλεια.

    Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από τους συντελεστές της παραγωγής, οι οποίοι ανέφεραν ότι δύο άντρες τους απείλησαν με όπλο.Αν συνέχιζαν τα γυρίσματα στο Park Avenue, κάποιος θα δεχόταν πυροβολισμό. Φυσικά, τα γυρίσματα διακόπηκαν για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια του cast και των άλλων συντελεστών και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ενός πιο ασφαλούς μέρους για να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

    H σειρά Lady in the Lake αφορά μια ανεξιχνίαστη δολοφονία που πιέζει τη μητέρα και νοικοκυρά Maddie Schwartz (Portman) να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της. Στην πορεία θα συγκρουστεί με την Κλίο Σέργουντ (Ingram), μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα με πολλές υποχρεώσεις και με μία δέσμευση από την ίδια να ενδυναμώσει την κοινωνία των έγχρωμων στην πόλη.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Pinocchio μεταμορφώνεται σε αληθινό αγόρι στο νέο trailer της ταινίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles