18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Land Rover Explore R: Το νέο σκληροτράχηλο κινητό τηλέφωνο που δημιούργησε η Land Rover

    Το νέο σκληροτράχηλο smartphone Land Rover Explore R, παρουσίασε πρόσφατα η γνωστή εταιρεία αυτοκίνητων Land Rover. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα συσκευή που έχει ως στόχο να συνοδεύει τον κάτοχο ενός οχήματος της εταιρείας σε εκτός δρόμου διαδρομές, επομένως ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά οφείλει να είναι η αντοχή σε αντίξοες συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, η συγκεκριμένη συσκευή έρχεται και φέρει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό, ενώ η επικάλυψη MIL-SPEC 810h πιστοποιεί ότι το πλαίσιο της μπορεί να αντέχει στη διάβρωση και σε άλλες συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη φθορά. Το νέο Land Rover Explore R, είναι επίσης ανθεκτικό στις υψηλές ή τις υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες.

    Η μπαταρία του, η οποία έχει χωρητικότητα 3100 mAh υπόσχεται ότι δεν θα σας αφήσει έκθετους σε μία δυσκολία, αφού εκτιμάται ότι μπορεί να προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία για 1,5 ημέρα σε έντονη και απαιτητική χρήση. Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά συναντάμε έναν επεξεργαστή MediaTek Helio P35, με οχτώ πυρήνες χρονισμένους στα 2.3 GHz, οθόνη διαγωνίου 5.65 ιντσών σε ανάλυση HD+ που έχει ειδική επικάλυψη προστασίας για τη χρήση σε αντίξοες συνθήκες.

    Η πίσω κάμερα είναι στα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει αισθητήρα 8 Megapixel. Σε όλες τις περιπτώσεις, η οπτική τεχνολογία έρχεται από τη Sony. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, με την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης να είναι στα 64 GB, επεκτάσιμη με κάρτες microSD. Ένα άλλο στοιχείο αυτού του τηλεφώνου που ταιριάζει στην εποχή Covid 19 που διανύουμε είναι ότι είναι πιστοποιημένη τόσο η οθόνη όσο και τα υπόλοιπα υλικά του πλαισίου για χρήση αντισηπτικών μαντιλιών για αρκετό καιρό, χωρίς να προκαλούνται φθορές κάθε είδους από την τακτική απολύμανση. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα είναι ένα από τα στοιχεία που θα αποτελούν κριτήριο επιλογής μίας συσκευής για τους επομένους τουλάχιστον… μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles