20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Είστε ευγενικοί; Πίνετε τον καφέ σας φτηνότερα!

    Η ευγένεια επιβραβεύεται στο La Petit Syrah cafe στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου ενδέχεται να πληρώσετε έναν καφέ από 1.40 έως… 7 ευρώ, ανάλογα με το πόσο ευγενικοί θα είστε στην παραγγελία. Ο τιμοκατάλογος που “αλιεύτηκε” μέσω twitter και βλέπετε στην ακόλουθη φωτό είναι περισσότερο επεξηγηματικός, προσφέροντάς σας παράλληλα και δωρεάν μαθήματα απλής παραγγελίας στα… γαλλικά.

    La Petit Syrah cafe

    Όπως λέει ο manager του “La Petit Syrah cafe”, Fabrice Pepino, αυτό ξεκίνησε σαν ένα αστείο, όταν οι υπάλληλοι παρατήρησαν ότι κάποιοι πελάτες ήταν αρκετά αγενείς στις παραγγελίες τους, ιδιαίτερα σε ώρες που ήταν απασχολημένοι από το καθημερινό τρέξιμο και τις δουλειές τους. Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο τρόπος για να θυμηθούν την ευγένεια, που πρέπει να διατηρούν κάθε στιγμή, βρέθηκε…

    Χμμ.. κάτι μας λέει ότι και στη χώρα μας μία τέτοια μέθοδος θα είχε αποτέλεσμα, αν και, μεταξύ μας, θα προτιμούσαμε ευγενικούς ανθρώπους γύρω μας και χωρίς δέλεαρ. Αλλά αυτό είναι κάτι που στις μέρες μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ενίοτε ακόμη και… “ουτοπία”.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles