17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Lebara Talk. Ήρθε και στην Ελλάδα η γνωστή εφαρμογή που εξασφαλίζει οικονομικές διεθνείς κλήσεις και μηνύματα

    Η Lebara, εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, πολύ γνωστός στις κοινότητες μεταναστών σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνει την επέκταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε νέες αγορές συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.Έτσι, λανσάρει και στη χώρα μας τη νέα εφαρμογή τηλεφωνίας και μηνυμάτων με την ονομασία Lebara Talk, η οποία προσφέρει χαμηλού κόστους διεθνή τηλεφωνήματα, με ευελιξία στην αγορά μονάδων ομιλίας.

    LT6290D_04b_Refer_Pound_App_Store_Screens_iPhone5s_640x1136_ENGLISH_060115 LT6290D_02_Message_App_Store_Screens_iPhone5s_640x1136_050115

    Με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και την απλή και, χωρίς χρέωση, λήψη της εφαρμογής, τόσο στην ομιλία όσο και στα μηνύματα, αλλά και με βασικό χαρακτηριστικό τη γρήγορη και εύκολη αύξηση του ορίου ομιλίας, η Lebara εξελίσσεται σε ένα στρατηγικό «εταίρο» στις κοινότητες μεταναστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Με το διπλασιασμό του υπάρχοντος αριθμού τοπικών καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσίες αύξησης ορίου ομιλίας, η Lebara κλιμακώνει γρήγορα την προσωπική προσέγγιση της σε νέους χρήστες, ενώ  προσφέρει και τη δυνατότητα της μεταφοράς μονάδων τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσα από την εφαρμογή.

    Η εφαρμογή Lebara talk είναι διαθέσιμη για smartphones, Android και iOS, και έχει λανσαριστεί  αρχικά στις εξής έξι γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα (Mandarin) Αραβικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ινδονησιακά , με δωρεάν πιστωτικό υπόλοιπο στη λήψη.

    Τα Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Lebara Talk είναι τα εξής:

    – Ευκολία: Εντοπίστε το τοπικό κατάστημα που προσφέρει τις υπηρεσίες Lebara Talk και κάντε την συνδιαλλαγή σας με μετρητά ή με κάρτα, καθώς και μέσα από την ίδια ττην εφαρμογή ή διαδικτυακά.

    – Απλότητα: Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά σε όλα τα δίκτυα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την υφιστάμενη κάρτα SIM.

    – Διαφάνεια: Δείτε τις τιμές πριν κάνετε μια κλήση, ώστε να ξέρετε τι ξοδεύετε στο χαμηλό κόστος των διεθνών κλήσεων.

    – Εκπτώσεις: Κερδίστε ακόμη περισσότερο με το «πακέτο» Super Savers στους αριθμούς που καλείτε τακτικά.

    Αξιοπιστία: Βιώστε την τέλεια συνομιλία με τους φίλους και συγγενείς  χάρη στην άριστη ποιότητα HD κλήσεων μέσω WiFi.

    Δωρεάν συνομιλίες: Συνομιλήστε με άλλους χρήστες της εφαρμογής Talk με μηδενικό κόστος.

    Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Lebara Talk από το Google Play Store ή το App Store ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.Lebara.com/talk για περισσότερες πληροφορίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles