14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο LeBron James πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Judd Apatow, Trainwreck!

    Ο χρυσοδάχτυλος Judd Apatow, βλέπε The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up και This Is 40, επιστρέφει με μία ακόμα ταινία που σίγουρα θα γεμίσει τα ταμεία και θα βάλει την Amy Schumer στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάτι που ο LeΒron James, ο διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA που συμπρωταγωνιστεί στο φιλμ, δεν το έχει ανάγκη!

    lebron-james-bill-hader-set-trainwreck

    Η stand up comedian που οι γνώστες του χώρου την γνωρίζουν καλά κυρίως από το show της, Inside Amy Schumer, θα ερμηνεύσει τη γυναίκα που θέλει να περνάει καλά και να μην ψάχνει για σχέσεις. Όντας δημοσιογράφος σε αντρικό περιοδικό, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γράψει την ιστορία ενός γιατρού με ειδικότητα στους αθλητές, βλέπε Bill Hader. Ο οποίος δέχεται καθημερινά στο γραφείο του διάσημα ονόματα όπως ο… LeBron James. O σταρ του NBA δεν είναι μία απλή αναφορά στο φιλμ αλλά κάνει την εμφάνισή του μπροστά από την κάμερα για αρκετή ώρα και όπως λένε οι πληροφορίες τα πήγε μια χαρά.
    Το ζευγάρι θα νιώσει μία έλξη και βέβαια αυτό θα προβληματίσει στην Amy που δεν ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση, με τον James να βρίσκεται κάπου εκεί ανάμεσά τους. Στην πραγματικότητα όμως η Schumer γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει αφού έχει γράψει η ίδια το σενάριο. Ο συνδυασμός του κειμένου της με την σκηνοθετική ματιά του Apatow, υπόσχεται μεγάλες στιγμές.

    Η ταινία αναμένεται τον Ιούλιο του 2015, με το καστ να είναι γεμάτο από γνωστά ονόματα του… entertainment. Από τον LeBron James και τον Method Man μέχρι τον John Cena του wrestling (άντε καλή αρχή…), αλλά και τους… απλούς ηθοποιούς Μarisa Tomei, Matthew Broderick και Tilda Swinton.
    Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι standup comedians, φίλοι της Schumer, αλλά και του Hader από το Saturday Night Live, όπως οι Colin Quinn, Jim Florentine, Bobby Kelly, Dan Soder, Dave Attell, Keith Robinson, Pete Davidson, Tim Meadows κλπ.

    https://www.youtube.com/watch?v=MlUWkC6kj0c

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles