20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ωπ! Οι διαστάσεις του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, με LED

    Διαβάζουμε στη Lifo και το Bits and Pieces του Άρη Δημοκίδη για μία απίθανη εικόνα που έχει πια ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το γνωστό μνημείο της Συμπρωτεύουσας, ξαφνικά, απέκτησε ένα ψηφιακό «κάδρο» στο οποίο μπορεί κανείς να δει τις διαστάσεις του.

    ebrar3

    Υπεύθυνοι γι αυτή την φωτεινή εγκατάσταση είναι η ομάδα Beforelight, οι οποίοι πήραν μολύβι και χαρτί (τρόπος του λέγειν), υπολόγισαν τις διαστάσεις του μνημείου (διάμετρος και ύψος) και έκαναν μία εγκατάσταση LED στην οδό Φιλικής Εταιρείας, την οδό που δημιουργεί ένα φυσικό «κάδρο» στο μνημείο. Τα LED σχηματίζουν τις  γνωστές γραμμές διαστάσεων και τους αριθμούς που δείχνουν την διάμετρο και το ύψος του Λευκού Πύργου σε μέτρα.

    Η εγκατάσταση είναι ορατή από συγκεκριμένο σημείο στην οδό Φιλικής Εταιρείας και η ομάδα Beforelight έχει «σημειώσει» το σημείο που πρέπει να σταθείτε για να δείτε την εικόνα της φωτογραφίας. Όσοι από εσάς πάτε βόλτα κάποιο από τα επόμενα βράδια στον Λευκό Πύργο και στην οδό Φιλικής Εταιρείας, βγάλτε μία φωτογραφία να μας τη στείλετε. Σίγουρα θα ζηλέψουμε!

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την δράση «Θεσσαλονίκη Αλλιώς – Made in Thessaloniki 2» στο περιοδικό Παράλλλαξη, εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles