21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Smart Clock Essential: Φτιαγμένο για κάθε δωμάτιο

    Η Lenovo επεκτείνει για άλλη μια φορά τις έξυπνες οικιακές λύσεις που προτείνει, με την κυκλοφορία του νέου,  Lenovo Smart Clock Essential, ενός συνδεδεμένου έξυπνου ρολογιού που έχει σχεδιαστεί για κάθε δωμάτιο στο σπίτι. Βασισμένο στο Lenovo Smart Clock για την κρεβατοκάμαρα, το Lenovo Smart Clock Essential επεκτείνει την ίδια hands-free άνεση και εξοικονόμησης χρόνου και στο υπόλοιπο σπίτι, προσφέροντας πλήρη φωνητική υποστήριξη με το Google Assistant.

    Εξοικονομήστε χρόνο, με τη ευκολία που προσφέρει η οθόνη LED – ευανάγνωστη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία – που διαθέτει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο ή απλώς ρωτήστε “Google, τι ώρα είναι;” Το ξυπνητήρι υποστηρίζει ρύθμιση αφύπνισης τόσο μέσω κουμπιών, όσο και με φωνητική εντολή. Είναι επίσης ένας χρήσιμος νυχτερινός σύντροφος με ενσωματωμένο φως που σας βοηθά να μετακινήστε σε σκοτεινά δωμάτια, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη θύρα USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας όλη τη νύχτα. Μπορείτε να ελέγξετε το έξυπνο σπίτι σας με περισσότερες από 40.000 συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές από περισσότερες από 5.000 μάρκες, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές από όπου και αν βρίσκεστε στο δωμάτιο7 ή να ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι με το ηχείο 3W που μπορεί να συνδεθεί και με άλλα συμβατά έξυπνα ηχεία.6 Απλώς πείτε, “Google, παίξτε την playlist που ακούω κάθε πρωί! “

    Επιπλέον, σήμερα παρουσιάζεται το νέο Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen με Google Assistant  και μαζι, το νέο Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen με ενσωματωμένο Alexa Built-in.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles