25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo ThinkPad 25: Έρχεται τον Οκτώβριο για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από τη διάθεση του πρώτου μοντέλου της IBM

    Το πρώτο ThinkPad laptop της IBM έκανε το επίσημο ντεμπούτο του πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, με design το οποίο διατηρήθηκε στα μετέπειτα μοντέλα που κυκλοφόρησαν, με πιο μοντέρνες πινελιές. Τον επόμενο μήνα συμπληρώνεται αυτό το χρονικό διάστημα και η Lenovo, η εταιρεία που το «αγόρασε» από την IBM θέλει να το γιορτάσει, κυκλοφορώντας το ThinkPad 25, με retro διάθεση.

    lenovo

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, το ThinkPad 25 θα βασίζεται στο T470 μοντέλο και θα καταφθάνει με οθόνη 14 ιντσών 1920 x 1080) IPS και θα διαθέτει TrackPoint. Όσον αφορά το hardware, θα εξοπλιστεί με Intel Core i7 επεξεργαστή, 16GB RAM και με έναν SSD χωρητικότητας 512GB. Επιπλέον, θα διαθέτει Nvidia GeForce 940MX κάρτα, ακόμη και υποστήριξη LTE. Αν και εκ πρώτης όψεως φαντάζει σαν ένα ThinkPad μιας άλλης εποχής, έχει όλα τα στοιχεία που του επιτρέπουν να ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες ανάγκες του χρήστη. Ειδικότερα, συναντάμε θύρα USB-C, Thunderbolt 3, τρεις συνήθεις θύρες USB, ένα SD card reader, μια θύρα HDMI port και, φυσικά, Ethernet.

    Η Lenovo όμως προχωρά ακόμη παραπέρα και το εξοπλίζει με σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος και μια webcam, που υποστηρίζει το Windows Hello, που θα επιτρέπει στο χρήστη να εισέλθει στο λειτουργικό με το πρόσωπο ή με το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, πιστεύουμε όμως ότι κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles