18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Thinkpad X1 Fold… Τέλος στην αναμονή! Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες!

    To Thinkpad Χ1 Fold ανήκει στην κατηγορία των tech προϊόντων που δε γίνεται να μην το ερωτευθείς με το που θα το αντικρίσεις, καθώς πρόκειται για το 1ο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο! Η εξελιγμένη πρόταση της Lenovo (για την οποία μπορείτε να μάθετε τα πάντα στο αναλυτικό review μας), είναι επιτέλους διαθέσιμη και στη χώρα μας, καθώς τώρα μπορείτε να προ-παραγγείλετε το X1 Fold και έτσι να ζήσετε μια εντελώς νέα πραγματικότητα, σε σύγκριση με τα όσα γνωρίζατε στο παρελθόν για τους φορητούς υπολογιστές και τις δυνατότητες τους. 

    Από σήμερα ξεκινάει η δυνατότητα προ-παραγγελίας του ThinkPad X1 Fold στην Ελλάδα, αποκλειστικά στον KΩΤΣΟΒΟΛΟ και στο Lenovo Exclusive Store, ενώ κάθε προ-παραγγελία έως και τις 7 Φεβρουαρίου, συνοδεύεται από δώρο αξίας 299€, μία οθόνη Lenovo 23,8-ιντσών QHD, USB Type-C με Power Delivery, Ethernet και ηχεία.

    Tο ThinkPad X1 Fold, αποδεικνύει πως το μέλλον των φορητών υπολογιστών δεν είναι μόνο συμπαγές και ελαφρύ, αλλά και… αναδιπλούμενο! Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για τη δημιουργία του! Είναι όμως το πρώτο του είδους του σε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών, αλλάζει τα δεδομένα και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την τεχνολογία.

    Χάρη στο μικρό του μέγεθος αλλά και την ιδιότητά του να “διπλώνει” στα δύο, το ThinkPad X1 Fold προσαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα εργασίας: από απόσταση, στο γραφείο ή και στα δύο κατά περίσταση, επιτρέποντας στον κάτοχό του να εξερευνήσει με νέους τρόπους την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία και τις επιλογές συνεργασίας που μία τόσο ευέλικτη συσκευή προσφέρει. Κάθε πτυχή του X1 Fold έχει σχεδιαστεί με απώτερο σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης του και την γρήγορη, εύκολη μεταμόρφωσή του από ένα αντικείμενο μεγέθους όχι μεγαλύτερου ενός βιβλίου, σε μία πλήρως επίπεδη οθόνη αφής, διαγωνίου 13.3 ιντσών.

    Η αυτονομία μιας συσκευής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, όπως το X1 Fold, είναι πολύ σημαντική – και η συσκευή της Lenovo προσφέρει έως και 11 ώρες χρήσης με μία φόρτιση. Η διασύνδεση με το Internet είναι εφικτή τόσο μέσα από δίκτυα τηλεφωνίας 5G όσο και μέσα από τοπικά Wi-Fi 6, ενώ για μια σειρά από λειτουργίες του μπορεί να αξιοποιήσει και προαιρετική γραφίδα (active pen), ικανή να προσφέρει αληθινά ξεχωριστή εμπειρία γραφής ή και σχεδίασης στον κάτοχό της. Το ThinkPad X1 Fold περνά από έλεγχο 200 σημείων για την επιβεβαίωση της αντοχής του και πιστοποίησή του βάσει στρατιωτικών προδιαγραφών. Η εύκαμπτη οθόνη του, το πλέον καινοτομικό στοιχείο του, στην διάρκεια ειδικών δοκιμών, αποδείχθηκε πως ανοίγει και κλείνει πάνω από 30.000 φορές.

    To όμορφο δερμάτινο κάλυμμά του, το κάνει να μοιάζει περισσότερο με σημειωματάριο παρά με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Συμπαγές, κομψό και απίστευτα ανθεκτικό, αλλά παράλληλα απόλυτα λειτουργικό και εξαιρετικά ελαφρύ (με βάρος λιγότερο από ένα κιλό), για να χωράει με άνεση σε μία μικρή τσάντα.

    Με την κρυστάλλινη, αναδιπλουμένη οθόνη OLED, το ThinkPad X1 Fold παρέχει πλήρη εικόνα 2K μεγέθους 13,3 ιντσών. Όταν θέλεις να περιηγηθείς στο διαδίκτυο, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δεις μία παρουσίαση, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν tablet, αξιοποιώντας τον ενσωματωμένο μηχανισμό στήριξης που διαθέτει, ενώ με την εφαρμογή Lenovo Mode Switcher, το ThinkPad X1 Fold προβλέπει τις κινήσεις σου και προσανατολίζει τα παράθυρα στην οθόνη, όπως κι αν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις.

    Το Lenovo Fold Mini Keyboard που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να το συνοδεύει, συνδέεται μέσω Bluetooth, παραμένει στη θέση του μαγνητικά και φορτίζεται ασύρματα όταν η συσκευή διπλώνεται γύρω από αυτό, ενώ η επαναφορτιζόμενη γραφίδα Lenovo Mode Pen που θα διατίθεται στο πακέτο αγοράς του στην Ελλάδα, προσφέρει εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας. Με την discreet Trusted Platform Module (dTPM), το ThinkPad X1 Fold κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας, διατηρώντας τα πιο ασφαλή. Παράλληλα, είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το μέλλον της παγκόσμιας τεχνολογίας  5G και προσφέρει μια εμπειρία smartphone σε έναν σταθερά συνδεδεμένο υπολογιστή.

    Με αφορμή την έναρξη προ-παραγγελιών, o Παναγιώτης Μακρυνιώτης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Το ThinkPad Χ1 Fold είναι ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνολογία, αλλά και την εμπειρία χρήστη για όσους εργάζονται από το σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού, ενώ αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής µας για καινοτομία στους προσωπικούς υπολογιστές.» 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles