14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Yoga 3 Pro. Ένα κορυφαίο convertible επιστρέφει ανανεωμένο!

    Πέρα από το Yoga Tablet 2 Pro, η Lenovo ανακοίνωσε πριν λίγο και ένα νέο “δυνατό” convertible. To Yoga 3 Pro είναι 17% λεπτότερο από τον προκάτοχό του Yoga 2 Pro, καθώς και 14% ελαφρύτερο (1,19 κιλά), ενώ διαθέτει οθόνη 13 ιντσών ανάλυσης QHD+ (3200×1800 pixels) με Gorilla Glass που εντυπωσιάζει, αλλά και ανανεωμένο design του “μεντεσέ” του, που η Lenovo περιγράφει ως “watch band hinge”.

    Lenovo Yoga 3 Pro

    Το αρθρωτό μέρος του έχει κατασκευαστεί από 800 κομμάτια ατσάλι και αλουμίνιο, επιτρέποντάς του να έχει έξι “focus points” αντί για τα παραδοσιακά δύο. Και πάλι βέβαια η οθόνη του μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες ώστε να μετατρέπεται ακόμη και σε tablets ενώ φυσικά μπορεί να σταθεί ώστε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε διάφορα modes ανάλογα με το τι κάνετε κάθε στιγμή με αυτή.

    Το νέο feature “Harmony” επιτρέπει στο Lenovo Yoga 3 Pro να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των χρηστών, ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, έτσι όταν π.χ. διαβάζετε ένα ebook, αυτόματα αλλάζει τη φωτεινότητα και τη θερμότητα του χρώματος ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος, αν βλέπετε μία ταινία τις ρυθμίσεις ήχου κ.ο.κ. Όπως αναφέρει η Lenovo, μπορεί να βελτιστοποιήσει έως και 50 δημοφιλείς εφαρμογές.

    Όσον αφορά το hardware του, το Yoga 3 Pro διαθέτει επεξεργαστή Intel Core M, με μνήμη έως 8GB, έως 512GB flash storage, Intel Intergrated graphics, έως 9 ώρες ζωή της μπαταρίας του, υποστήριξη για 802.11 a/c Wi-Fi και ηχεία JBL.

    Θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (πορτοκαλί, ασημί ή χρυσό) και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου με τιμή που θα ξεκινάει από τα 1.599 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles