18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το KitKat update για το LG G2 έρχεται στα τέλη του μήνα (ενημέρωση: η πληροφορία διαψεύδεται)

    UPDATE: Φαίνεται τελικά ότι οι πληροφορίες της LG Mobile Saudi Arabia δεν ήταν ακριβείς. Σε νέο tweet απολογείται σημειώνοντας ότι έδωσε λανθασμένες πληροφορίες για το update, καθώς η ημερομηνία που έδωσε αφορούσε το χαρακτηριστικό KnockOn της σειράς Lii.

    Είχαμε ξαναγράψει πως το G2 θα λάβει την τελευταία έκδοση του Android, αλλά αυτό θα… αργήσει λίγο. Τώρα, έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες που θέλουν το international rollout του KitKat update για το LG G2 να ξεκινά (επιτέλους) στα τέλη του μήνα.

    KitKat update για το LG G2

    Οι επίσημες πληροφορίες προέρχονται από το λογαριασμό twitter της LG στη Σαουδική Αραβία και μιλούν για update στα τέλη Ιανουαρίου, χωρίς, ωστόσο, να περιλαμβάνουν ενημέρωση για το τι θα γίνει με τη διάθεση σε άλλες χώρες. Αντίστοιχες ημερομηνίες ενημέρωσης, πάντως, θεωρούνται αναμενόμενες, καθώς, έτσι και γίνει η αρχή, το update και στον υπόλοιπο κόσμο είναι θέμα χρόνου.

    Προς το παρόν, μόνο οι κάτοχοι της κορεατικής έκδοσης της συσκευής έχουν λάβει την ενημέρωση και κάποιοι από αυτούς έχουν γυρίσει και video με τις αλλαγές, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Λίγη ακόμη υπομονή για όλους τους υπόλοιπους που επιθυμούν KitKat update για το LG G2 τους…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles