20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG G2. Θα λάβει το Android KitKat αλλά έως το… Μάρτιο

    Αρκετές κατασκευάστριες έχουν φανερώσει (επίσημα ή λιγότερο επίσημα) την πρόθεσή τους να αναβαθμίσουν σε Android KitKat τα κορυφαία smartphones τους και το LG G2, η ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας, είναι από τις “προνομιούχες” συσκευές που θα λάβουν σίγουρα τη νέα ενημέρωση. Πότε, όμως, ακριβώς θα συμβεί αυτό;

    LG-G2-digitallife

    Όπως φαίνεται, το update ίσως αργήσει λιγάκι παραπάνω για τους κατόχους του LG G2, καθώς, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014, κάτι που σημαίνει ότι, πιθανότατα, θα ολοκληρωθεί σε όλο τον κόσμο ακόμη και μέσα στο Μάρτιο.

    Οι πληροφορίες προέρχονται από το site Mobile Syrup, το οποίο συνομίλησε για το ζήτημα με εκπρόσωπο της LG στον Καναδά, και μας δίνουν μία ένδειξη για το πότε θα είναι διαθέσιμη η ενημέρωση και σε άλλες χώρες του πλανήτη, όπως στην ΗΠΑ ή την ευρωπαϊκή αγορά.

    Προς το παρόν, το LG G2 διαθέτει την έκδοση Android 4.2.2 Jelly Bean και, απ’ ό,τι φαίνεται, η αναμονή για τη “σοκολάτα” του KitKat ίσως σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι λιγάκι μεγαλύτερη απ’ ό,τι υπολόγιζαν οι χρήστες του.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles