15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στα €349 το LG G3 S στην Ευρώπη!

    Δεν έχουν περάσει λίγα 24ωρα από την επίσημη ανακοίνωση του LG G3 SLG G3 Beat στην ασιατική αγορά) και ήδη εμφανίστηκαν πληροφορίες για την τιμή πώλησής του, κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς χρήστες.

    Το LG G3 S είναι μια “κομμένη” έκδοση της ναυαρχίδας της LG, με 5άρα οθόνη (720p), τετραπύρηνο Snapdragon και 1GB RAM, ενώ μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το G3, πέραν της παρόμοιας κατασκευής και εμφάνισης. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Γερμανία, λοιπόν, τo LG G3 S θα κοστίζει €349 στην ευρωπαϊκή αγορά, όταν κυκλοφορήσει, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    LG G3 S - 01

    Η τιμή είναι αρκετά δελεαστική για τη συσκευή αυτή, αλλά δημιουργεί (τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως) εσωτερικό “ανταγωνισμό” με το LG G2 mini που τιμάται στα €299 και έχει μόλις λίγους μήνες στην ελληνική αγορά. Φυσικά οι συσκευές έχουν αρκετές διαφορές, με το G3 S να είναι σαφώς ανώτερο στα χαρτιά, αλλά αρκετά κοντά σε τιμή. Από την άλλη, το LG G2 mini ήδη βρίσκεται κοντά στα €200-250 σε πολλά ελληνικά καταστήματα, έτσι πρακτικά απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό (από τιμολογιακής άποψης) σε σχέση με το G3 S.

    Φυσικά το Digital Life θα έχει σύντομα στην κατοχή του τη συσκευή για δοκιμή και παρουσίαση, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles