23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    LG G4. Οι πρώτες αναφορές από στέλεχος των Κορεατών στη CES 2015!

    Οι πρώτες αναφορές της κορεατικής εταιρείας στο LG G4 έγιναν κατά τη διάρκεια της CES 2015, έστω και όχι… επίσημα στην έκθεση. Ο Ken Hong, στέλεχος της εταιρείας, αναφέρθηκε μιλώντας στο TrustedReviews στην επερχόμενη ναυαρχίδα της εταρείας, σημειώνοντας ότι πρέπει να πειραματιστούν πάνω σ’ αυτήν ξεφεύγοντας από τα… τετριμμένα.

    LG G3
    LG G3

    “Πιστεύω ότι θα πειραματιστούμε. Νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε… Αν κοιτάξεις μόνο τα specs, υπάρχουν άλλοι ανταγωνιστές με παρόμοια σε χαρακτηριστικά τηλέφωνα. Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις από το σωρό, αν δεν κάνεις κάτι διαφορετικό;”

    “Δεν νομίζω ότι πρέπει να καθίσουμε αμέτοχοι και να περιμένουμε οι άνθρωποι να πάρουν το G4 ή όπως αλλιώς θα λέγεται, επειδή τους άρεσε το G3. Δε νομίζω ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο πια. Δε νομίζω ότι το κοινό είναι τόσο πιστό στο Android όσο στο iOS έτσι πρέπει να κερδίσεις κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.”

    Οι αναφορές θέλουν το LG G4 να ανακοινώνεται μέσα στο πρώτο μισό του 2015, όσο για τις φήμες μιλούν για μία συσκευή που θα ενσωματώνει τον Snapdragon 810 που έχει και το LG G Flex 2, μαζί με βελτιωμένη κάμερα. Περισσότερα πιθανότατα σε νέες… διαρροές, σύντομα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles